luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Entre l’amor i la guerra/Between love and war/Entre el amor y la guerra

La guerra fa emergir a la superfície de la personalitat el millor però també el pitjor de l’ésser humà. Malgrat tot, això demostra que no som dolents de naixença o per pròpia naturalesa. Sí que hi han persones amb trets molt definits i que la malesa hi domina en ells, però malgrat això, el pòsit de la bonesa hi és encara que estigui enterrada sota experiències tràgiques i molt “castradores” que arriben a anular la voluntad de poder canviar. Si més no, és possible el canvi sempre que un mateix ho vulgui de veritat. Hi ha d’haver la consciència de ser una ànima que té totes les virtuts gravades en ella. Déu és el nostre Pare.., per tant, ens hi hem d’assemblar sí o sí; tenim aquest punt de referència d’un Ésser Meravellós ple d’amor i virtuts que ens pertany i que nosaltres Li pertanyem.

War brings to the surface of the personality the best but also the worst of the human being. However, this shows that we are not bad by birth or by nature. Yes, there are people with very defined features and that the undergrowth dominates in them, but despite this, the residue of goodness is, even if it is buried under tragic and very “castrating” experiences that come to annul the will to be able to change. At least, change is possible as long as one really wants it. There has to be the awareness of being a soul that has all the virtues engraved on it. God is our Father…, therefore, we must resemble Him yes or yes; we have this point of reference of a Wonderful Being full of love and virtues that belongs to us and that we belong to Him.

La guerra hace emerger en la superficie de la personalidad lo mejor pero también lo peor del ser humano. Sin embargo, esto demuestra que no somos malos de nacimiento o por propia naturaleza. Sí que hay personas con rasgos muy definidos y que la maleza domina en ellos, pero a pesar de ello, el poso de la bondad está aunque esté enterrada bajo experiencias trágicas y muy “castradoras” que llegan a anular la voluntad de poder cambiar . Al menos, es posible el cambio siempre que uno mismo lo quiera de verdad. Tiene que haber la conciencia de ser un alma que tiene todas las virtudes grabadas en ella. Dios es nuestro Padre.., por tanto, debemos parecernos a Él sí o sí; tenemos este punto de referencia de un Ser Maravilloso lleno de amor y virtudes que nos pertenece y que nosotros Le pertenecemos.

💛🧡❤💚✨✨✨💚❤🧡💛

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: