luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Revisar-se/Checking itselve/Revisarse

Gran cançó significativa de Kavi Pradeep de Do Bahen, 1958 Utilitzada per a la meditació als centres BK al món. Les lletres s’expliquen per elles mateixes,
No obstant això, he tractat de donar el significat correcte a l’anglès també. L’Ànima Suprema ShivBaba-Allah-Déu diu: tenir introspecció com a transformació del món; aquesta ve a través de l’Auto Transformació. Ell també assegura: Que El meu record desinteressat t’ajudarà en la liquidació dels teus comptes kàrmics i en tornar-te pur per al proper SatYug/Edat d’Or/Cel a la Terra. ELL regularment ens recorda comprovar com de fragant, bella i pura flor de rosa és l’ànima en què tots ens hem convertit. El seu jardí d’Al·là, com Baghban mateix és aquí per cuidar-nos a través de Mali, BrahmaBaba. Envia els teus comptes del dia en anar a dormir a Ell per tenir un somni Diví.

Great Meaningful Song by Kavi Pradeep of Do Bahen, 1958 Used for meditation at BK centers around the world. The lyrics are self explanatory, However, I have tried to give the correct meaning in English also. Supreme Soul ShivBaba-Allah-God says: having insight as transformation of the world; it comes through Self Transformation. He also assures: That My selfless remembrance will assist you in settling your karmic accounts and in becoming pure for the next SatYug/Golden Age/Heaven on Earth. HE regularly reminds us to check how fragrant, beautiful and pure rose flower is the soul that we have all become. Your garden of Allah, as Baghban himself is here to take care of us through Mali, BrahmaBaba. Send your accounts of the day when you go to sleep to Him to have a Divine dream.

Canción significativa de Kavi Pradeep de Do Bahen, 1958 Utilizada para la meditación en los centros BK en el mundo. Las letras se explican por sí mismas,
Sin embargo, he tratado de dar el significado correcto en
Inglés también. Alma Suprema ShivBaba-Allah-Dios dice: tener introspección como transformación del mundo; ésta viene a través de la Auto Transformación. Él también asegura: Que Mi recuerdo desinteresado te ayudará en la liquidación de tus cuentas kármicas y en volverte puro para el próximo SatYug/Edad de Oro/Cielo en la Tierra. ÉL regularmente nos recuerda comprobar cuán fragante, hermosa y pura flor de rosa és el alma en la que todos nos hemos convertido. Su jardín de Alá, como Baghban mismo está aquí para cuidarnos a través de Malí, BrahmaBaba. Envia tus cuentas del día al ir a dormir a Él para tener un sueño Divino.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on Abril 7, 2022 by in canción, Uncategorized and tagged , , , , , .
A %d bloguers els agrada això: