luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

La pau la clau/Peace the key/La paz la clave

Per què és tan important la pau?, per què tots parlen de la necessitat de pau? No és pas la pau física, exterior la que cal, que també, és més la pau interior, la que facilita un espai de tranquil·litat lliure d’angúnies, per poder descobrir el tresor dels poders de l’ànima.
Feu la prova: «en mig d’un batibull on l’estrès porta la batuta de les accions, intenteu estar en un estat estable, com si aturéssiu el temps i tot s’alentís, fins i tot els problemes punyents.
Tot això només serà un instant, però a dins nostre ho experimentarem com atemporal, i, de segur, l’experiència serà d’empoderament, d’acudir-se’ns coses per resoldre els problemes com si bombolles d’idees afloressin a la nostra ment.
És per això que és important enfocar-se en aquesta pau per no ser arrossegats cap el remolí de les circumstàncies.
El mètode és senzill: en mig de tot, mentalment fer un pas enrere i contemplar l’escena com un espectador, i, aquesta pau farà obrir la consciència.

Why is peace so important? Why is everyone talking about the need for peace? It is not physical, exterior peace that is needed, (although that as well), is more interior peace, which facilitates a space of tranquility free of anguish, in order to discover the treasure of the powers of the soul.
Try it: “in the middle of a mess where stress rules actions, try to be in a stable state, as if the time stops and everything slows down, even the most pressing problems.
All this will only be an instant, but within us we will experience it as timeless, and, surely, the experience will be one of empowerment, of coming up with things to solve problems as if bubbles of ideas burst into our minds.
That is why it is important to focus on this peace so as not to be dragged into the whirlpool of circumstances.
The method is simple: in the midst of it all, mentally take a step back and contemplate the scene as a spectator, and this peace will open your consciousness.

¿Por qué es tan importante la paz?, ¿por qué todos hablan de la necesidad de paz? No es la paz física, exterior la que hace falta, que también, es más la paz interior, la que facilita un espacio de tranquilidad libre de angustias, para poder descubrir el tesoro de los poderes del alma.
Haced la prueba: «en medio de un embrollo donde el estrés lleva la batuta de las acciones, intentad estar en un estado estable, como si detuvierais el tiempo y todo se ralentizara, incluso los problemas más acuciantes.
Todo esto sólo será un instante, pero dentro de nosotros lo experimentaremos como atemporal, y, seguro, la experiencia será de empoderamiento, de ocurrírsenos cosas para resolver los problemas como si burbujas de ideas afloraran a nuestra mente.
Por eso es importante enfocarse en esta paz para no ser arrastrados hacia el remolino de las circunstancias.
El método es sencillo: en medio de todo, mentalmente dar un paso atrás y contemplar la escena como un espectador, y esta paz hará abrir la conciencia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: