luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Alliberació en vida/Liberation in life/Liberación en vida

Els moments en que estem tots involucrats en el món, anant fent accions i rebent-ne les conseqüències, ara mateix és un cúmul de despropòsits. Falta sensatesa, sobra tribulació, i accions compulsives en general. També sobren pensaments negatius i manquen desitjos i pensaments positius.

Mateshwariji

Estem en aquest moment sota la influència del lligatge del karma. Ara ha de ser a les nostres mans com actuem. Hem de controlar les nostres pròpies accions, doncs, només llavors no estarem lligats per cap lligatge del karma. A això se li diu alliberació en vida. Les ànimes han de rebre poder. Les ànimes desenvolupen poder per a alliberar-se elles mateixes de qualsevol lligatge del karma. Per a això, ens cal prendre poder de Déu. Achcha.

Sols.., ja està comprovat que no ens en sortim.., sinó, vegem com està el món, veritat? Si realment volem tornar a recuperar les regnes d’una vida plena, confortable i fer fàcil la convivència i la subsistència per a tothom.., s’ha de començar per a un mateix. El mètode de Déu, el Raja Ioga fàcil, en ho posa fàcil, ens desperta la consciència i ens dóna poder per reeixir. No hi ha altre sistema per sentir-nos alliberats en vida.

The moments in which we are all involved in the world, doing actions and receiving their consequences, right now is an accumulation of nonsense. There is a lack of good sense, be left over tribulation, and compulsive actions in general. Also be left over negative thoughts and lack positive thoughts and desires.

Mateshwariji

We are at that time under the influence of the tie of karma. Now it must be in our hands how we act. We must control our own actions, for only then will we not be bound by any bondage of karma. This is called liberation in life. Souls must receive power. Souls develop power to free themselves from any bondage of karma. For this, it is necessary to take power from God. Achcha.

Alone…, it’s already proven that we can’t do it…, if not, let’s see how the world is, right? If we really want to regain the reins of a full, comfortable life and make coexistence and subsistence easy for everyone…, we must start with ourselves. God’s method, easy Raja Yoga, makes it easy, awakens our consciousness and empowers us to succeed. There is no other system to feel liberated in life.

Los momentos en que estamos todos involucrados en el mundo, haciendo acciones y recibiendo sus consecuencias, ahora mismo es un cúmulo de despropósitos. Falta sensatez, sobra tribulación, y acciones compulsivas en general. También sobran pensamientos negativos y faltan deseos y pensamientos positivos.

Mateshwariji

Estamos en ese momento bajo la influencia de la atadura del karma. Ahora debe estar en nuestras manos cómo actuamos. Debemos controlar nuestras propias acciones, pues sólo entonces no estaremos atados por ninguna atadura del karma. A esto se le llama liberación en vida. Las almas deben recibir poder. Las almas desarrollan poder para liberarse a sí mismas de cualquier atadura del karma. Para ello, es necesario tomar poder de Dios. Achcha.

Solos.., ya está comprobado que no lo logramos.., sino, veamos cómo está el mundo, ¿verdad? Si realmente queremos volver a recuperar las riendas de una vida plena, confortable y hacer fácil la convivencia y la subsistencia para todos.., se debe empezar por uno mismo. El método de Dios, el Raja Yoga fácil, lo pone fácil, nos despierta la conciencia y nos da poder para triunfar. No existe otro sistema para sentirnos liberados en vida.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: