luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Descobrir-se/Discover itself/Descubrirse

Descobrir-se

«Jo……, aquest ésser meravellós de llum……, estic al bel mig de mi mateix….., jo sóc el centre de la meva atenció conscient……, mai he d’oblidar que sóc qui mou aquest cos que se m’ha adjudicat en aquesta actual vida……, he anat en tants cossos……, he caminat per tants camins……., he viscut tantes experiències vitals………, i segueixo existint en la meva forma indeformable i imperible de llum……., sóc aquesta ànima que experimenta la vida en un cos……., en aquesta terra…….»

SLOGAN: Mantingueu la intoxicació alokik (espiritual) «Wah re me!» (la meravella de mi mateix) i vostra ment i cos continuaran dansant naturalment.

Discover itself

«I……., this wonderful being of light……, am in the midst of myself……., I am the center of my conscious attention……., I must never forget that I am the one who moves this body that has been awarded to me in this current life……., I have been in so many bodies……, I have walked so many paths……., I have lived so many vital experiences..…, and I continue to exist in my undeformable and imperishable form of light……, I am that soul that experiences life in a body……., on this earth…….»

SLOGAN: Maintain the alokik intoxication “Wah re me!” (The wonder of myself!) and your mind and body will continue to dance naturally.

Descubrirse

«Yo……, este ser maravilloso de luz……, estoy en medio de mí mismo……., yo soy el centro de mi atención consciente……, nunca debo olvidar que soy quien mueve este cuerpo que se me ha adjudicado en esta actual vida……., he ido en tantos cuerpos…….., he caminado por tantos caminos…….., he vivido tantas experiencias vitales……, y sigo existiendo en mi forma indeformable e imperecedera de luz……., soy ese alma que experimenta la vida en un cuerpo……., en esta tierra……..»

SLOGAN: Mantenga la intoxicación alokik (espiritual) «Wah re me!» (la maravilla de mí mismo) y vuestra mente y cuerpo continuarán danzando naturalmente.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: