luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Costa amunt i costa avall/Uphill and downhill/Cuesta arriba y cuesta abajo

Sempre m’ha fascinat l’antiga història d’Egipte.., tan diferent de com està ara.., arruinada, depauperada, hostil.., potser també ens mostra la història, a través de les seves empremtes, un reguer de penúries i creences que han causat molt de mal en la humanitat d’aquell temps aparentment grandiós i fascinant. Es parla que hi han hagut moltes civilitzacions que han arribat al seu màxim vèrtex d’esplendor i creixement i que tot seguit la davallada ha estat imminent.., i sembla ser així, quan ja no es pot arribar més amunt.., hi ha la costa avall. Aquest aspecte es repeteix en tot, els humans, els animals, els paisatges, els costums, les lleis.., tot va a la degradació; és llei física. Per tant, quan veiem que això ens passa personalment a nosaltres.., hem de pensar que després de la baixada hi tornarà a haver una pujada, és a dir, tornarem a remuntar!.

I have always been fascinated by the ancient history of Egypt…so different from how it is now…ruined, impoverished, hostile…perhaps history also shows us, through its traces, a trail of hardships and beliefs that have caused a great deal of harm to humanity in that apparently great and fascinating time. It is said that there have been many civilizations that have reached their peak of splendor and growth and then the downturn has been imminent…, and it seems to be like that, when you can’t get any higher…, there is the downhill . This aspect is repeated in everything, humans, animals, landscapes, customs, laws… everything goes to degradation; it is physical law. Therefore, when we see that this happens to us personally…, we must think that after the drop there will be a rise again, that is, we will turn ascend!

Siempre me ha fascinado la antigua historia de Egipto.., tan diferente de como está ahora.., arruinada, depauperada, hostil.., quizás también nos muestra la historia, a través de sus huellas, un reguero de penurias y creencias que han causado mucho daño en la humanidad de ese tiempo aparentemente grandioso y fascinante. Se habla de que han habido muchas civilizaciones que han llegado a su máximo vértice de esplendor y crecimiento y que seguidamente el bajón ha sido inminente.., y parece ser así, cuando ya no se puede llegar más arriba.., hay la cuesta abajo. Este aspecto se repite en todo, los humanos, los animales, los paisajes, las costumbres, las leyes… todo va a la degradación; es ley física. Por tanto, cuando vemos que esto nos pasa personalmente a nosotros.., debemos pensar que después de la bajada volverá a haber una subida, es decir, volveremos a remontar!.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: