luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Paciència per mi/Patience for me/Paciencia por mí

🪔Qui sóc jo per a no tenir-me paciència si Ell Té totes les esperances de l’eternitat dipositades en mi?
Això va per tothom; podem ser tan cruels amb nosaltres mateixos… Recordem-nos quan fallem que.., mentre tenim vida tenim la possibilitat de rectificar. No perdre l’esperança, perquè Déu no perd mai l’esperança que té dipositada en cada un de nosaltres. És potser que som millors jutges que Déu?

🪔Who am I not to have patience with myself if He has all the hopes of eternity pinned on me?
This goes for everyone; we can be so cruel to ourselves… Let’s remind to ourselves when we fail that…, while we are alive we have the possibility to rectify. Do not lose hope, because God never loses the hope that he has deposited in each one of us. It’s that are we better judges than God?

🪔¿Quién soy yo para no tenerme paciencia si Él tiene todas las esperanzas de la eternidad depositadas en mí?
Esto va para todo el mundo; podemos ser tan crueles con nosotros mismos… Recordémonos cuando fallamos que… mientras tenemos vida tenemos la posibilidad de rectificar. No perder la esperanza, porque Dios nunca pierde la esperanza que tiene depositada en cada uno de nosotros. ¿Acaso somos mejores jueces que Dios?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: