luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Un respir de pau/A breath of peace/Un respiro de paz

El cor de l’ànima s’eixampla quan vull veure el que hi ha de bo en tothom. Perquè comprenc que tot, en el interior més profund hi ha el millor de cadascú i per tant també reconec el millor que hi ha en mi. Per què no respirar sempre així de lliure i alegre? “Jo sóc una ànima que és una personificació de la pau i un fill de Déu” Aquesta és la meva i la teva religió original. Om shanti.

The heart of the soul widens when I want to see what is good in everyone.  Because I understand that everyone, in the deepest interior, there is the best of each one and therefore I also recognize the best that is in me.  Why not always breathe so freely and happily?  “I am a soul who is an embodiment of peace and a child of God.”  This is me and your original religion. Om shanti.

El corazón del alma se ensancha cuando quiero ver lo que hay de bueno en todos. Porque comprendo que todos, en el interior más profundo, existe lo mejor de cada uno i por tanto también reconozco lo mejor que hay en mi. ¿Por que no respirar siempre así de libre y alegre? “Jo soy un alma que es una personificación de la paz y un hijo de Dios”. Ésta es mi y tu religión original. Om shanti.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: