luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Agafar-Li la mà/Hold Her hand/Tomarle la mano

Agafar-Li la mà

«Vós sou Senyor la Llum del meu cor»
Aquesta frase forma part d’una cançó devocional cristiana molt bonica. I si ens enfoquem en la seva profunditat, sentirem una gran alegria, doncs, la única llum que pot revifar l’ànima és la Llum Divina, la llum de Déu.

♥Tant li fa quantes situacions puguin vindre davant vostre,
experimenteu tenir la mà de benediccions
de la Mare/Pare damunt del vostre cap.

La força que dóna saber que en tot moment estem acompanyats per aquest Ésser excepcional, que ara, en aquest temps especial, el podem assolir en qualsevol moment si El tenim a la consciència.., transformarà qualsevol moment difícil en cotó de sucre. Si «adoptem» a Déu, Ell ens «adopta» a nosaltres i ja mai més ens sentirem com òrfens.

Hold Her hand

«You are Lord the Light of my heart»
This phrase is part of a very beautiful Christian devotional song. And if we focus on its depth, we will feel great joy, because the only light that can revive the soul is the Divine Light, the light of God.

♥No matter how many situations may come before you,
experience having the hand of blessings
of the Mother/Father above your head.

The strength that comes from knowing that at all times we are accompanied by this exceptional Being, that now, in this special time, we can reach Him at any time if we have Him in our consciousness…, will transform any difficult moment into cotton candy. If we “adopt” God, He “adopts” us and we will never again feel like orphans.

Tomarle la mano

«Tú eres Señor la Luz de mi corazón»
Esta frase forma parte de una canción devocional cristiana muy bonita. Y si nos enfocamos en su profundidad, sentiremos una gran alegría, pues, la única luz que puede reavivar el alma es la Luz Divina, la luz de Dios.

♥No importa cuántas situaciones puedan venir ante vosotros,
experimentad tener la mano de bendiciones
de la Madre/Padre sobre vuestra cabeza.

La fuerza que da saber que en todo momento estamos acompañados por este Ser excepcional, que ahora, en este tiempo especial, podemos alcanzarlo en cualquier momento si Lo tenemos en la conciencia.., transformará cualquier momento difícil en algodón de azúcar. Si «adoptamos» a Dios, Él nos «adopta» a nosotros y ya nunca más nos sentiremos como huérfanos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: