luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

L’esperit de la generositat/The spirit of generosity/El espíritu de la generosidad

La generositat implica més que simplement donar; significa també cooperar amb els altres. El major acte de generositat és veure més enllà de les febleses i errors d’altres, i ajudar-los a reconèixer els seus valors innats.
Els genuïnament generosos són els que s’han esforçat per superar-se. Aquesta gent té la capacitat de ser generosa perquè comprèn el profund esforç que implica assolir la bondat. Senten empatia perquè entenen les dificultats que enfronten els qui intenten conèixer-se a ells mateixos.
Una persona generosa també és benèvola pels qui prefereixen fer cas omís de la bondat o fins i tot criticar-la, ja que sap que la necessitat del bé no es pot passar per alt indefinidament.

Generosity involves more than simply giving; it also means cooperating with others. The greatest act of generosity is to see past the weaknesses and mistakes of others, and help them recognize their innate values.
The genuinely generous are those who have gone out of their way to better themselves. These people have the ability to be generous because they understand the deep effort that goes into achieving goodness. They empathize because they understand the difficulties faced by those who try to know themselves.
A generous person is also benevolent towards those who prefer to ignore kindness or even criticize it, knowing that the need for good cannot be ignored indefinitely.

La generosidad implica más que simplemente dar; significa también cooperar con otros. El mayor acto de generosidad es el de ver más allá de las flaquezas y errores de otros, y ayudarlos a reconocer sus valores innatos.
Los genuinamente generosos son aquellos que se han esforzado por superarse. Esa gente posee la capacidad de ser generosa porque comprende el profundo esfuerzo que implica lograr la bondad. Sienten empatia porque entienden las dificultades que enfrentan quienes intentan conocerse a sí mismos.
Una persona generosa también es benévola hacia quienes prefieren hacer caso omiso de la bondad o incluso criticarla, pues sabe que la necesidad del bien no se puede pasar por alto indefinidamente.

Copyright © 2016 Asociación Espiritual Mundial Brahma Kumaris
C/Porta 9, Barcelona 08016
T. 34 93 4877667 –Web nacional:  www.brahmakumaris.es
Web internacional: www.brahmakumaris.org
Blog: brahmakumarisbarcelona.blogspot.com.es
Facebook: www.facebook.com/brahmakumarisbarcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: