luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Deixem de ser obstacles/Let’s stop being obstacles/Dejemos de ser un obstáculo

Deixem de ser un obstacle

Déu té una missió d’amor pel món sencer. No ens fem un obstacle oposant-nos a Ell actuant com veritables dimonis. Procurem amorosir el nostre pensament; intentem fer-li costat; facilitem-Li la Seva tasca de renovació actuant nosaltres mateixos en nosaltres mateixos. Imagineu quina ona s’expandiria si cada un de nosaltres es comprometés en transformar cada pensament negatiu que brollés a ment? Imagineu quina transformació es posaria en marxa? Seria el Paradís a la Terra.., les guerres deixarien d’importunar, de matar, d’assassinar impunement; els odis haurien desaparegut i al seu lloc miraríem a l’altre com el nostre millor amic; la natura no es revoltaria, deixaria d’assaltar per recuperar el seu lloc, perquè aleshores seríem un amb ella, no pas els que la destrossen.
Recordem una sola cosa:
-Tota acció té una reacció igual i té retorn-

Let’s stop being an obstacle

God has a mission of love for the whole world. Let us not make ourselves an obstacle by opposing Him by acting like true demons. Let us try to sweeten our thinking; let’s try to support Him; let us facilitate Him the task of renewing him by acting ourselves in ourselves. Can you imagine what wave would expand if each of us committed to transforming every negative thought that came to mind? Do you Imagine what transformation would be set in motion? It would be Paradise on Earth…, wars would stop harassing, killing, murdering with impunity; the hatred would have disappeared and instead of that we would look at the other like our best friend; nature would not revolt itself, it would stop assaulting to recover her place, because then we would be one with her, not those who destroy her.
Let’s remember just one thing:
-Every action has an equal reaction and has a return-

Dejemos de ser un obstáculo

Dios tiene una misión de amor para el mundo entero. No seamos un obstáculo oponiéndonos a Él actuando como verdaderos demonios. Procuremos dulcificar nuestro pensamiento; intentemos apoyarle; facilitémosle Su labor de renovación actuando nosotros mismos en nosotros mismos. ¿Imagináis qué onda se expandiría si cada uno de nosotros se comprometiera en transformar cada pensamiento negativo que brotase a mente? ¿Imagina qué transformación se pondría en marcha? Sería el Paraíso en la Tierra.., las guerras dejarían de importunar, de matar, de asesinar impunemente; los odios habrían desaparecido y en vez de eso miraríamos al otro como nuestro mejor amigo; la naturaleza no se sublevaría, dejaría de asaltar para recuperar su sitio, porque entonces seríamos uno con ella, no los que la destrozan.
Recordemos una sola cosa:
-Toda acción tiene una reacción igual y tiene retorno-

Rearview of diverse people hugging each other

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: