luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Ser part de Déu…./Being a part of God…/Ser parte de Dios….

Si Déu, aquesta Ànima Poderosa, pogués ser trossejada en micro parts i cada una d’elles fos l’ànima que cada ésser humà és.., voldria dir que Ell ja no seria sencer, i que nosaltres no tindríem mai problemes, ni patiríem.., que seríem sempre feliços. Però Déu no ja existiria ni tindria poder per a res.
Només cal preguntar-nos sincerament: -el meu estat és constantment com aquest?-
Aquí ho deixo. Jutgem per nosaltres mateixos si això és així o és d’una altra forma.
If God, this Powerful Soul, could be cut into micro parts and each one of them were the soul that each human being is…, it would mean that He would no longer be whole, and that we would never have problems, nor would we suffer… that we would always be happy. But God would no longer exist, nor would he have power for anything.
You just have to honestly ask yourself: -Is my state constantly like this?-
Here I leave it. Let us judge for ourselves whether this is so or otherwise.
Si Dios, esta Alma Poderosa, pudiera ser troceada en micro partes y cada una de ellas fuera el alma que cada ser humano es.., querría decir que Él ya no sería entero, y que nosotros nunca tendríamos problemas, ni sufriríamos.., que seríamos siempre felices. Pero Dios no existiría ya, ni tendría poder para nada.
Sólo hay que preguntarnos sinceramente: -¿mi estado es constantemente como éste?-
Aquí lo dejo. Juzguemos por nosotros mismos si esto es así o es de otra forma.

🪔Mai el cel serà el mateix que el que vèies ahir. 🪔Ni el que vèies fa uns instants. 🪔The sky will never be the same as the one you saw yesterday. 🪔Not even the one you saw a few moments ago. 🪔 Nunca el cielo será el mismo que el que veías ayer. 🪔Ni el que veías hace unos instantes. 🪔

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: