luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Present genera futur/Present generates future/Presente genera futuro

Diuen que estan sols… fins i tot es fan tan fonedissos que es confonen amb el boscam. Els mussols tenen quelcom de màgic si no fos per la seva voracitat de depredador. Ara, gairebé tots els animals causen una o altra pertorbació; nosaltres també ens hi podem comptar entre ells, perquè som generadors de problemes. Malgrat tot.., molts estem generant dins nostre un sentiment d’amor per la natura, de respecte quan tanquem l’aixeta rentant-nos les mans, els plats, les dents.., etc. Quan no remenem gaire el bosc al anar a collir bolets o algún altre regal que ens ofereix. Tant li fa si no som gaires els que fem el possible per estimar-la, tot i així, mica en mica s’escamparà com una taca d’oli. El present genera el futur.

It’s said they are alone… they even become so elusive that they blend in with the forest. Owls have something magical if it weren’t for their predatory voracity. Now almost all animals cause one disturbance or another; we can also count ourselves among them, because we are generators of problems. Despite everything…, many of us are generating within ourselves a feeling of love for nature, of respect when we turn off the tap washing our hands, dishes, teeth…, etc. When we don’t stir the forest too much when we go to pick mushrooms or some other gift that it offers us. It does not matter if there are not many of us who do our best to love it, however, little by little it will spread like an oil stain. The present creates the future.

Dicen que están solos… incluso se hacen tan escurridizos que se confunden con el bosque. Los búhos tienen algo mágico si no fuera por su voracidad de depredador. Ahora, casi todos los animales causan una u otra perturbación; nosotros también podemos contarnos entre ellos, porque somos generadores de problemas. A pesar de todo.., muchos estamos generando en nuestro interior un sentimiento de amor por la naturaleza, de respeto cuando cerramos el grifo lavándonos las manos, los platos, los dientes.., etc. Cuando no removemos demasiado el bosque al ir a recoger setas o algún otro regalo que nos ofrece. No importa si no somos muchos los que hacemos lo posible para quererla, sin embargo, poco a poco se esparcirá como una mancha de aceite. El presente genera el futuro.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: