luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Davant les situacions imprevistes/In the face of unforeseen situations/Ante las situaciones imprevistas

🏄‍♂️Aniríeu a l’oceà i diríeu?: -Oh, onades, no vingueu tan grans, veniu com a onades petites.- Per tenir control sobre un mateix en una situació i no desesperar-se, aquest slogan s’ha de fondre a la ment: «No busquis venjança, sinó, demostra fortalesa a tu i als altres canviant tu mateix.» 🏄‍♂️ Would you go to the ocean and say: -Oh waves, don’t come so big, come as small waves.- In order to have control over oneself in a situation and not despair, this slogan must be fused in the mind: «Do not seek revenge, but show strength to yourself and others by changing yourself.» 🏄‍♂️ ¿Iríais al océano y diríais?: -Oh, olas, no vengan tan grandes, venid como olas pequeñas.- Para tener control sobre uno mismo en una situación y no desesperarse, este eslogan debe fundirse en la mente: «No busques venganza, sino, demuestra fortaleza a ti y a los demás cambiando tú mismo.»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: