luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Sota influencia externa/Under external influence/Bajo influencia externa

Quan la gent s’enfada, de vegades ens espantem o ens preocupem.., però no hauria de ser així. Està bé revisar si hem fet alguna cosa que no estigués bé i per això l’empipament, però també s’ha d’entendre que cada persona té les seves pròpies línies vermelles en la ment i que no podem captar per telepatia quines son. Al capdavall tot es resumeix en influencies externes, que marquen camins a la ment. No us ha passat alguna vegada que us heu enfadat moltíssim per una futilesa que en aquell moment us semblava un daltabaix i que més tard us ha semblat un enuig desmesurat? Així és, oi? Aleshores, quan algú s’enfadi amb vosaltres sense motiu.., només us estan recordant que estan sota alguna influència externa. Per tant.., no cal entrar en discussions.., només s’engrandiria el problema d’aquell moment.

When people get angry, we sometimes get scared or worried… but it shouldn’t be like that. It is fine to check if we have done something that was not right and that is why the anger, but it must also be understood that each person has their own red lines in their minds and that we cannot perceive what they are by telepathy. At the end of the day, everything is summed up in external influences, which mark paths in the mind. Hasn’t it ever happened to you that you’ve gotten very angry about a futility that seemed like a disaster at the time and that later seemed like excessive anger? That’s right, isn’t it? So when someone gets angry with you for no reason, they are just reminding you that they are under some outside influence. Therefore…, there is no need to enter into discussions…, it would only enlarge the problem of that moment.

Cuando la gente se enfada, a veces nos asustamos o nos preocupamos… pero no debería ser así. Está bien comprobar si hemos hecho algo que no estuvo bien y por eso el enfado, pero también hay que entender que cada persona tiene sus propias líneas rojas en la mente y que no podemos percibir lo que son por telepatía. Al fin y al cabo, todo se resume en influencias externas, que marcan caminos en la mente. ¿No te ha pasado alguna vez que te has enfadado mucho por una futilidad que en su momento te pareció un desastre y que después te pareció un enfado desmedido? Así es, ¿no? Entonces, cuando alguien se enoja contigo sin motivo, solo te está recordando que está bajo alguna influencia externa. Por lo tanto…, no hay necesidad de entrar en discusiones…, solo agrandaría el problema de ese momento.

Quan la gent s’enfada, de vegades ens espantem o ens preocupem.., però no hauria de ser així. Està bé revisar si hem fet alguna cosa que no estigués bé i per això l’empipament, però també s’ha d’entendre que cada persona té les seves pròpies línies vermelles en la ment i que no podem captar per telepatia quines son. Al capdavall tot es resumeix en influencies externes, que marquen camins a la ment. No us ha passat alguna vegada que us heu enfadat moltíssim per una futilesa que en aquell moment us semblava un daltabaix i que més tard us ha semblat un enuig desmesurat? Així és, oi? Aleshores, quan algú s’enfadi amb vosaltres sense motiu.., només us estan recordant que estan sota alguna influència externa. Per tant.., no cal entrar en discussions.., només s’engrandiria el problema d’aquell moment.

When people get angry, we sometimes get scared or worried… but it shouldn’t be like that. It is fine to check if we have done something that was not right and that is why the anger, but it must also be understood that each person has their own red lines in their minds and that we cannot perceive what they are by telepathy. At the end of the day, everything is summed up in external influences, which mark paths in the mind. Hasn’t it ever happened to you that you’ve gotten very angry about a futility that seemed like a disaster at the time and that later seemed like excessive anger? That’s right, isn’t it? So when someone gets angry with you for no reason, they are just reminding you that they are under some outside influence. Therefore…, there is no need to enter into discussions…, it would only enlarge the problem of that moment.

Cuando la gente se enfada, a veces nos asustamos o nos preocupamos… pero no debería ser así. Está bien comprobar si hemos hecho algo que no estuvo bien y por eso el enfado, pero también hay que entender que cada persona tiene sus propias líneas rojas en la mente y que no podemos percibir lo que son por telepatía. Al fin y al cabo, todo se resume en influencias externas, que marcan caminos en la mente. ¿No te ha pasado alguna vez que te has enfadado mucho por una futilidad que en su momento te pareció un desastre y que después te pareció un enfado desmedido? Así es, ¿no? Entonces, cuando alguien se enoja contigo sin motivo, solo te está recordando que está bajo alguna influencia externa. Por lo tanto…, no hay necesidad de entrar en discusiones…, solo agrandaría el problema de ese momento.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: