luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

La curiositat no sempre mata al gat/Curiosity doesn’t always kill the cat/La curiosidad no siempre mata al gato

La curiositat no sempre mata al gat

Quan ens tanquem en banda perdem moltes possibilitats. Quan una cosa no sembla ser perjudicial.., per què no anar més enllà i fer un pas per al menys assabentar-se de què es tracta?
Avui us dic: feu-vos un regal i proveu el curs que s’ofereix gratuït als centres de Brahma Kumaris, així de directe! Què s’hi pot perdre? Unes tardes al sofà escarxofats i avorrits? Total, allà no s’obliga a res que un no vulgui fer, sinó que s’hi expliquen coses molt interessants que poden obrir nous horitzons al destí de cadascú. També hi ha la possibilitat de fer el curs online en diferit, perquè hi ha el curs bàsic en vídeos. Però si voleu el contacte directe, sentir l’energia que embolcalla cada centre, podeu entrar a les seves pàgines web de cada població o país i assabentar-vos de quan comença un nou curs per a cursar-lo presencialment.
Vinga, us animeu?
Jo no me’n he penedit mai!
Aquí us deixo els enllaços: Feu-ho per a vosaltres, us ho mereixeu!

CURS ONLINE

CENTRES BRAHMA KUMARIS

Curiosity doesn’t always kill the cat

When we close us in band we lose many possibilities. When something doesn’t seem to be harmful… why not go further and take a step to at least find out what it is?
Today I tell you: give yourself a gift and try the course that is offered free of charge in the Brahma Kumaris centers, it’s that direct! What can be lost? A few sleepy and bored afternoons on the sofa? At the end of the day, there, is no obligation to do anything that one does not want to do, but very interesting things are explained that can open new horizons in the destiny of each one. There is also the possibility of doing the online course on a deferred basis, because there is a basic course in videos. But if you want direct contact, feel the energy that surrounds each center, you can enter the web pages of each town or country and find out when a new course begins to take it in person.
Come on, do you dare?
I have never regretted it!
Here are the links: Do it for yourselves, you deserve it!

BRAHMA KUMARIS UK

La curiosidad no siempre mata al gato

Cuando nos cerramos en banda perdemos muchas posibilidades. Cuando algo no parece ser perjudicial.., ¿por qué no ir más allá y dar un paso para al menos enterarse de qué se trata?
Hoy os digo: haceos un regalo y probad el curso que se ofrece gratuito en los centros de Brahma Kumaris, ¡así de directo! ¿Qué puede perderse? ¿Unas tardes en el sofá estofados y aburridos? Total, allí no se obliga a nada que uno no quiera hacer, sino que se explican cosas muy interesantes que pueden abrir nuevos horizontes en el destino de cada uno. También existe la posibilidad de realizar el curso online en diferido, porque existe el curso básico en vídeos. Pero si queréis el contacto directo, sentir la energía que envuelve cada centro, podéis entrar en sus páginas web de cada población o país y enterarse de cuándo empieza un nuevo curso para cursarlo presencialmente.
Venga, ¿os animáis?
¡Yo nunca me he arrepentido!
Aquí os dejo los enlaces: ¡Hacedlo para vosotros, os lo merecéis!

CURSO ONLINE

CENTROS BRAHMA KUMARIS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: