luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Jo&jo/I&I/Yo&yo

Jo&jo

És cert que jo sóc jo mateixa, però hi ha una diferencia gran entre «jo» i «jo». Un és el real.., i l’altre és l’arrogant. Un és honest.., l’altre.., té jocs amagats.

La paraula «jo» us fa volar i la paraula «jo» també us fa caure.

El «jo» que ens fa volar és el «jo» de la consciència d’ànima; l’ànima és llum subtil i en un segon pot anar, amb el pensament, on sigui que vulgui; fins i tot les seves vibracions arriben al lloc desitjat.
El «jo» que ens fa caure.., és el «jo» dens, l’aferrat a les coses mundanes, el que s’identifica només amb el cos en el que viu; ha confós la seva identitat real i actua a la defensiva perquè se sent atacat pels altres jos densos que pul·lulen pel món dual que funciona en aquest temps en aquesta Terra cansada de guerres, disputes i corrupcions.
Per trencar aquesta dinàmica només cal fer un acte de fe en que sóc la energia que fa moure aquest cos que tinc, en un principi, i després mica en mica, la ment s’anirà obrint i l’intel·lecte anirà descobrint coses meravelloses del meu «jo» natural. I quan arribin els moments de l’arrogància.., sabré quin «jo» està actuant. Descobert l’enemic.., ja tot no és tant difícil d’arreglar.

I&I

It is true that I I am myself, but there is a big difference between “I” and “I”. One is the royal.., and the other is the arrogant one. One is honest.., the other.., has hidden games.

The word “I” makes you fly and the word “I” also makes you fall.

The “I” that makes us fly is the “I” of soul consciousness; the soul is subtle light and in a second it can go, with thought, wherever it wants; even their vibrations reach the desired site.
The “I” that makes us fall.., is the dense “I”, the one attached to mundane things, the one that identifies only with the body in which it lives; he has confused his real identity and acts defensively because he feels attacked by the other dense selves that swarm through the dual world that works at this time on this Earth tired of wars, disputes and corruptions.
To break this dynamic, it is enough to make an act of faith that I am the energy that makes this body that I have move, in a beginning, and then slowly, the mind will open up and the intellect will discover wonderful things about my natural “I”. And when the moments of arrogance come.., I will know which “me” is acting. Uncovered the enemy…, everything is not so difficult to fix.

Yo&yo

Es cierto que yo soy yo misma, pero existe una diferencia grande entre «yo» y «yo». Uno es el real.., y el otro es el arrogante. Uno es honesto.., el otro.., tiene juegos ocultos.

La palabra “yo” os hace volar y la palabra “yo” también os hace caer.

El “yo” que nos hace volar es el “yo” de la conciencia de alma; el alma es luz sutil y en un segundo puede ir, con el pensamiento, dondequiera que quiera; incluso sus vibraciones llegan al sitio deseado.
El “yo” que nos hace caer.., es el “yo” denso, el apegado a las cosas mundanas, el que se identifica sólo con el cuerpo en el que vive; ha confundido su identidad real y actúa a la defensiva porque se siente atacado por los demás yos densos que pululan por el mundo dual que funciona en este tiempo en esta Tierra cansada de guerras, disputas y corrupciones.
Para romper esta dinámica basta con hacer un acto de fe en que soy la energía que hace mover este cuerpo que tengo, en un principio, y después lentamente, la mente se irá abriendo y el intelecto irá descubriendo cosas maravillosas de mi «yo» natural. Y cuando lleguen los momentos de la arrogancia.., sabré qué «yo» está actuando. Descubierto al enemigo.., ya todo no es tan difícil de arreglar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: