luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Emergir les energies curatives de l’ànima/Emerge the healing energies of the soul/Emerger las energías curativas del alma

Reflexió de la Setmana  4 de decembre de 2022 

Week Reflection December 4, 2022

Reflexión de la Semana  4 de diciembre 2022 

Emergir les energies curatives de l’ànima

Quan la lent de l’intel·lecte està polida, es poden examinar moltes coses amb detall. De la mateixa manera que un microscopi pot detectar els bacteris i els tipus de gèrmens, també l’intel·lecte pot fer servir la seva capacitat microscòpica per detectar tots aquells gèrmens que causen malalties emocionals i espirituals. Per exemple, és possible examinar i entendre que la malaltia de la ira s’origina al germen de l’expectativa, que la malaltia de la possessió s’origina al germen de la inseguretat, que a malaltia de l’agressió, o la força bruta, s’origina al germen de la por, i que la malaltia de l’estrès prové de la preocupació, el dubte i la cobdícia. Si el germen es veu i s’entén, aleshores la malaltia es pot curar amb l’aplicació del coneixement i la meditació adequats.
La meditació, en forma de silenci concentrat, actua com un làser espiritual que dissol els gèrmens adquirits i fa emergir les energies curatives originals del jo, com ara la pau i l’amor propi.
Sense aquest silenci concentrat, és difícil eliminar els gèrmens, fins i tot si se’n veuen i s’entén quins són. La innata energia original de l’ànima és necessària per a qualsevol cura permanent.

Emerge the healing energies of the soul

When the lens of the intellect is polished, it is possible to examine many things in detail. In the same way that a microscope can detect bacteria and types of germs, the intellect can also use its microscopic ability to detect all those germs that cause emotional and spiritual illnesses. For example, it is possible to examine and understand that the disease of anger originates from the germ of expectation, that the disease of possession originates from the germ of insecurity, that the disease of aggression, or brute force, originates from the germ of fear, and that the disease of stress comes from worry, doubt and greed. If the germ is seen and understood, then the disease can be cured by the application of proper knowledge and meditation.
Meditation, in the form of concentrated silence, acts like a spiritual laser that dissolves acquired germs and brings out the original healing energies of the self, such as peace and self-love.
Without this concentrated silence, it’s hard to kill germs, even if you can see and understand what they are. The innate original energy of the soul is necessary for any permanent cure.

Emerger las energías curativas del alma

Cuando la lente del intelecto está pulida, es posible examinar muchas cosas con detalle. De la misma manera que un microscopio puede detectar las bacterias y los tipos de gérmenes, también el intelecto puede usar su capacidad microscópica para detectar todos aquellos gérmenes que causan enfermedades emocionales y espirituales. Por ejemplo, es posible examinar y entender que la enfermedad de la ira se origina en el germen de la expectativa, que la enfermedad de la posesión se origina en el germen de la inseguridad, que a enfermedad de la agresión, o la fuerza bruta, se origina en el germen del miedo, y que la enfermedad del estrés proviene de la preocupación, la duda y la codicia. Si el germen se ve y se entiende, entonces la enfermedad puede curarse con la aplicación del conocimiento y la meditación adecuados.
La meditación, en forma de silencio concentrado, actúa como un láser espiritual que disuelve los gérmenes adquiridos y hace emerger las energías curativas originales del yo, tales como la paz y el amor propio.
Sin este silencio concentrado, es difícil eliminar los gérmenes, incluso si se ven y se entiende cuáles son. La innata energía original del alma es necesaria para cualquier cura permanente.

Copyright © 2016 Asociación Espiritual Mundial Brahma Kumaris
C/Porta 9, Barcelona 08016
T. 34 93 4877667 –Web nacional:  www.brahmakumaris.es
Web internacional: www.brahmakumaris.org
Blog: brahmakumarisbarcelona.blogspot.com.es
Facebook: www.facebook.com/brahmakumarisbarcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: