luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Perquè ja no ens posin a prova/So that they no longer put us to the test/Para que ya no nos pongan a prueba

Quan venen situacions una al darrera de l’altra.., tenim sensació de col·lapse i cansament.

  • Per a experimentar una vida plena de pau i felicitat infrangibles,
  • torneu-vos amo de vosaltres mateixos.

Ens tornem amos de la nostra integritat, quan entenem que les circumstàncies seran canviants, intermitents, repetitives i no sempre agradables; son coses externes i per tant incontrolables. Però el que sí és controlable és com ens volem sentir.
Sóc amo del meu espai interior perquè sóc l’ànima que controla aquest cos on estic ficada. Si em vull sentir trista, estressada, amoïnada, esporuguida.., etc., és la meva elecció. Però el millor és que la pau és el meu dret tant com la felicitat, i, trio estar bé. Tinc el magatzem replet d’aquests tresors i si s’esgoten, em connecto amb la Font d’on brolla tot el millor: Déu.

When situations come one after another…, we have a feeling of collapse and tiredness.

  • To experience a life filled with unwavering peace and happiness,
  • become masters of yourselves.

We become owners of our integrity, when we understand that the circumstances will be changing, intermittent, repetitive and not always pleasant; they are external things and therefore uncontrollable. But what is controllable is how we want to feel.
I own my inner space because I am the soul that controls this body in which I am involved. If I want to feel sad, stressed, worried, scared… etc., it’s my choice. But the best thing is that peace is my right as well as happiness, and, I choose to be well. I have a warehouse full of these treasures and if they run out, I connect with the Source where all the best comes from: God.

Cuando vienen situaciones una detrás de otra.., tenemos sensación de colapso y cansancio.

  • Para experimentar una vida llena de paz y felicidad inquebrantables,
  • volveos dueños de vosotros mismos.

Nos volvemos dueños de nuestra integridad, cuando entendemos que las circunstancias serán cambiantes, intermitentes, repetitivas y no siempre placenteras; son cosas externas y por tanto incontrolables. Pero lo que sí es controlable es cómo queremos sentirnos.
Soy dueño de mi espacio interior porque soy el alma que controla este cuerpo en el que estoy metida. Si quiero sentirme triste, estresada, preocupada, atemorizada.., etc., es mi elección. Pero lo mejor es que la paz es mi derecho tanto como la felicidad, y, elijo estar bien. Tengo el almacén repleto de estos tesoros y si se agotan, me conecto con la Fuente de donde mana todo lo mejor: Dios.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: