luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

INCENDIS/FIRES/INCENDIOS

INCENDIS

(Inspirat en Didi Sudesh: m’inspira el seu entusiasme i saviesa)

La consciència d’ànima és com la indumentària del bomber, però no serveix pas per poder apagar el foc. El foc s’extingeix amb els aparells que el poden apagar; la roba és per protegir-se. Els instruments per apagar els focs que incendien la ment pròpia i la dels altres, son els que s’aprenen i es posen en pràctica del Raja Ioga: aprenem que som una ànima, que tenim poders inherents a l’ànima i aprenem a posar-los en pràctica, com ho és el poder de la pau, de l’amor, de la felicitat, de la tolerància, etc. Aquesta és l’aigua que apaivaga el foc dels incendis diaris d’un mateix i del nostre voltant.

-A més pràctica de tenir consciència de ser una ànima, més resultat.
-Un secret per poder interactuar en pau amb els altres és veure i apreciar les virtuts en ells.

FIRES

(Inspired by Didi Sudesh: I am inspired by her enthusiasm and wisdom)

Soul consciousness is like a fireman’s attire, but it does not help to put out the fire. The fire is extinguished with the devices that can put it out; clothes are for protection. The instruments to put out the fires that set fire to one’s own mind and that of others, are those that are learned and put into practice in Raja Yoga: we learn that we are a soul, that we have powers inherent in the soul and we learn to put them in practice, as is the power of peace, love, happiness, tolerance, etc. This is the water that calms the fire of the daily burnings in ourselves and around us.

-The more practice of being aware of being a soul, the more results.
-One secret to being able to interact peacefully with others is to see and appreciate the virtues in them.

INCENDIOS

(Inspirado por Didi Sudesh: me inspira su entusiasmo y sabiduría)

La conciencia del alma es como el atuendo de un bombero, pero no ayuda a apagar el fuego. El fuego se extingue con los dispositivos que pueden apagarlo; la ropa es para protección. Los instrumentos para apagar los fuegos que incendian la propia mente y la de los demás, son los que se aprenden y se ponen en práctica en el Raja Yoga: aprendemos que somos un alma, que tenemos poderes inherentes al alma y aprendemos a ponerlos en práctica, como es el poder de la paz, el amor, la felicidad, la tolerancia, etc. Esta es el agua que calma el fuego de los incendios cotidianos en nosotros mismos y a nuestro alrededor.

-Cuanta más práctica de ser consciente de ser un alma, más resultados.
-Un secreto para poder interactuar pacíficamente con los demás es ver y apreciar las virtudes en ellos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: