luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Raja Ioga/Raja Yoga

Aquest no és un ioga que exerciti el cos, aquest és un tipus especial de ioga que exercita la ment, molt necessari ja que la ment és la part oblidada de cadascú.

Quin doble benefici rebeu del ioga?

🧘‍♀️És un ioga de connexió, doncs la paraula ioga té el significat «d’unió». Una connexió és amb un mateix: l’ésser subtil de llum, el jo real, i, l’altra és: amb l’Ésser de Llum anomenat Déu. Si primer no hi ha reconeixement de si mateix, tampoc hi pot haver reconeixement d’Ell. 🧘‍♀️A mida que es practica Raja Ioga, la forma de comportar-se va canviant, un es va tornant millor persona, aquest és un benefici. L’altre benefici és que en connectar amb l’Ésser de llum, Déu, els errors del passat més remot i més proper.., es van esborrant i ens van deixant més lleugers de llasts. 🧘‍♀️Aquest és un Ioga que s’ha d’aprendre mica en mica anant presencialment o participant online en cursos especials als centres que tenen arrel en la Índia però que estan ubicats arreu del món.

🟠 on aprendre Raja Ioga

This is not a yoga that exercises the body, this is a special type of yoga that exercises the mind, very necessary as the mind is the forgotten part of everyone.

What double benefit do you get from yoga?

🧘‍♀️ It is a yoga of connection, because the word yoga has the meaning of “union”. One connection is with oneself: the subtle being of light, the real self, and the other is: with the Being of Light called God. If there is no recognition of oneself first, there can be no recognition of Him either. 🧘‍♀️As you practice Raja Yoga, the way you behave changes, you become a better person, this is a benefit. The other benefit is that by connecting with the Being of light, God, the mistakes of the most remote and closest past…, are erased and leave us lighter of burdens. 🧘‍♀️ This is a Yoga that must be learned little by little by going in person or participating online in special courses at centers that have roots in India but are located all over the world.

🟠 where learn Raja Yoga

Este no es un yoga que ejercita el cuerpo, es un tipo especial de yoga que ejercita la mente, muy necesario ya que la mente es la parte olvidada de todos.

¿Qué doble beneficio obtienes del yoga?

🧘‍♀️ Es un yoga de conexión, porque la palabra yoga tiene el significado de “unión”. Una conexión es con uno mismo: el ser sutil de luz, el yo real, y la otra es: con el Ser de Luz llamado Dios. Si no hay reconocimiento de uno mismo primero, tampoco puede haber reconocimiento de Él. 🧘‍♀️ A medida que practicas Raja Yoga, la forma en que te comportas cambia, te conviertes en una mejor persona, esto es un beneficio. El otro beneficio es que al conectarnos con el Ser de luz, Dios, los errores del pasado más remoto y más cercano…, se borran y nos dejan más ligeros de cargas. 🧘‍♀️ Este es un Yoga que hay que aprender poco a poco yendo de forma presencial o participando online en cursos especiales en centros que tienen raíces en la India pero están repartidos por todo el mundo.

🟠 dónde aprender Raja Yoga

One comment on “Raja Ioga/Raja Yoga

  1. Retroenllaç: Raja ioga i salut ⚕ Raja yoga & health ⚕ Raja yoga y salud | luminiscències 2013/2023

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: