luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

El cor Et vol cridar//Heart wants to call You//El corazón quiere llamarte

तुम्हारे बुलाने को जी चाहता है::El cor Et vol cridar::The heart wants to call You::El corazón quiere llamarte
Feliç Sawan, Suprem Sajan Ko Bulane Ko Jee Chahta Hai…
Aquesta joia antiga clàssica de Lata Ji es presenta aquí al seu Avtar diví. Està al vostre servei recordar i connectar-vos amb el nostre Pare Suprem, ParamPita ParamAtma SHIV a través de BrahMaa i difondre la Pau, l'Amor i l'Alegria en UNA Família Divina amb Consciència d'Unitat.
Ens estimem a UN, ens estimem a TOTS, som UN Món UNA Família Divina.
Om Shanti…
Significa que sóc pacífic, amorós i alegre Energia espiritual pura/Chaitanya Shakti.
Es coneix com Ànima, Atma, Spirit, Rooh, Light, Jyoti amb un cos subtil que té Ment, Intel·lecte i Sanskars/Memòries/Smriti quan descendeix per participar en el drama anomenat VIDA a la TERRA prenent el segon vestit anomenat COS, fet dels 5 elements de la natura i s'anomena ÉSSER HUMÀ.
OM SHANTI.   🧡💜💚    Happy Sawan, Supreme Sajan Ko Bulane Ko Jee Chahta Hai…
This Classic Old Gem by Lata Ji is presented here in its Divine Avtar. It is in your service to Remember & Connect with our Supreme Father, ParamPita ParamAtma SHIV thro BrahMaa & spread Peace, Love & Joy in ONE Godly Family with Oneness Consciousness.
We Love ONE, We Love ALL, We Are ONE World ONE Godly Family.
Om Shanti…
It Means I Am Peaceful, Loveful & Joyful PURE Spiritual Energy/Chaitanya Shakti.
It is known as Soul, Atma, Spirit, Rooh, Light, Jyoti with Subtle body having Mind, Intellect & Sanskars/Memories/Smriti when it descends to play part in Drama called LIFE on Earth taking Second Costume called BODY, made of 5 Elements of Nature & is called Human BEING.  OM SHANTI.   🧡💜💚  Feliz Sawan, Supremo Sajan Ko Bulane Ko Jee Chahta Hai…
Esta joya antigua clásica de Lata Ji se presenta aquí en su Avtar divino. Está en su servicio recordar y conectarse con nuestro Padre Supremo, ParamPita ParamAtma SHIV a través de BrahMaa y difundir la paz, el amor y la alegría en UNA familia piadosa con conciencia de unidad.
Amamos a UNO, Amamos a TODOS, Somos UN Mundo, UNA Familia piadosa.
Om Shanti…
Significa que soy pacífico, amoroso y alegre PURA energía espiritual/Chaitanya Shakti.
Se le conoce como Alma, Atma, Espíritu, Rooh, Luz, Jyoti con cuerpo Sutil que tiene Mente, Intelecto y Sanskars/Memorias/Smriti cuando desciende para jugar un papel en el Drama llamado VIDA en la Tierra tomando el Segundo Traje llamado CUERPO, hecho de 5 Elementos. de la Naturaleza y se llama SER HUMANO.
OM SHANTI.  (autor: 
Bharat Desai)

El cor diu una cosa.., i la ment n’escolta un altra i en consciència terrenal tenim un peu en cada barca. Què més estrany desori hi pot haver que aquest! És hora de prendre partit per una barca o per l’altra, sinó ja podem imaginar-nos com acaba la història si ambdues naus no naveguen paral·leles, oi? Tantes vegades he sentir : -T’envejo! ja m’agradaria a mi poder creure en Ell com tu hi creus..! I jo els dic: -Abans d’això.., era totalment agnóstica! Per tant, no és una qüestió que no es pugui canviar. Tot depèn del que un vulgui fer amb la seva vida. Si el cor et truca a la teva porta.., obre’l, sinó, emmalaltirà.

The heart says one thing.. and the mind hears another and in earthly consciousness we have one foot in each boat. What strange bewilderment can there be greater than this! It’s time to take sides for one boat or the other, otherwise we can already imagine how the story ends if both ships don’t sail parallel, right? So many times I have heard: -I envy you! I wish I could believe in Him like you do…! And I tell them: – Before that…, I was totally agnostic! So it is not a matter that cannot be changed. It all depends on what you want to do with your life. If the heart knocks at your door.., open it, otherwise it will get sick.

El corazón dice una cosa… y la mente escucha otra y en la conciencia terrenal tenemos un pie en cada bote. ¡Qué extraño desconcierto puede haber mayor que éste! Es hora de tomar partido por una barca o por la otra, sino ya podemos imaginar cómo acaba la historia si ambas naves no navegan en paralelo, ¿no? Tantas veces he oído: -¡Te envidio! ¡Ojalá pudiera creer en Él como tú lo haces…! Y les digo: – ¡Antes de eso…, yo era totalmente agnóstica! Así que no es un asunto que no se pueda cambiar. Todo depende de lo que quieras hacer con tu vida. Si el corazón llama a tu puerta… ábrela, sino, enfermará.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: