luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Ser adult//Be an adult//Ser adulto

La qualitat de l’adultesa hauria de ser la capacitat màxima de poder entendre-ho tot. Començant per un mateix.

Trobo a faltar aquesta capacitat en la major part de la gent. És com si només haguessin crescut els cossos i se seguís ancorat en l’etapa de l’adolescència. Veig a tants amb actituds immadures en cossos madurs… De fet, només veiem la palla en l’ull de l’altre. També reconec en mi algunes mancances, per això segueixo intentant adoptar el pensament espiritual perquè l’horitzó s’expandeixi i pugui veure la palla al meu ull.

El coneixement del Raja Ioga em fa reflexionar sobre mi mateixa i sobre els altres i em fa comprendre que tenim la capacitat d’aprendre fins el final de la nostra vida i que cal aprofitar aquesta qualitat.
Vull merèixer el títol de ser adult.

The quality of adulthood should be the maximum ability to understand everything. Starting with oneself.

I miss this ability in most people. It is as if the bodies had only grown but they continued anchored in the stage of adolescence. I see so many with immature attitudes in mature bodies…. In fact, we only see the straw in the other’s eye. I also recognize some shortcomings in myself, so I keep trying to adopt spiritual thinking so that the horizon expands and I can see the straw in my eye.

The knowledge of Raja Yoga makes me reflect on myself and on others and makes me understand that we have the capacity to learn until the end of our lives and that we must take advantage of this quality.
I want to deserve the title of being an adult.

La cualidad de la edad adulta debe ser la máxima capacidad para comprenderlo todo. Empezando por uno mismo.

Extraño esta habilidad en la mayoría de las personas. Es como si los cuerpos solo hubieran crecido pero siguieran anclados en la etapa de la adolescencia. Veo a tantos con actitudes inmaduras en cuerpos maduros…. De hecho, solo vemos la paja en el ojo del otro. También reconozco algunas deficiencias en mí mismo, así que sigo tratando de adoptar un pensamiento espiritual para que el horizonte se amplíe y pueda ver la paja en mi ojo.

El conocimiento de Raja Yoga me hace reflexionar sobre mí mismo y sobre los demás y me hace comprender que tenemos la capacidad de aprender hasta el final de nuestra vida y que debemos aprovechar esta cualidad.
Quiero merecer el título de ser adulto.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: