luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Dolça presència/Sweet presence/Dulce presencia

Dolça presència
Vaig arribar a casa cansada i després de dinar i descansar una mica, va arribar l’hora en que medito i temia quedar-me adormida i ser com aquells ninots saltamartí (tentetieso) que van oscil·lant; així és que vaig tombar-me al racó de meditar permetent-me quedar adormida. I així va ser. El més bonic de tot plegat és que, al 5a2262ca98f78517332e18b9f9ed812ddespertar després d’una estona, la Seva dolça presència la vaig sentir d’immediat al meu voltant. La experiència que m’enduc: Ell hi és en tot moment. Només cal relaxar la ment i el cos perquè no reclamin la nostra atenció, per poder sentir el Company al nostre costat; encara que no hi sigui físicament, Déu és la personificació d’amor que sempre està irradiant des del Seu observatori estant.


Sweet presence
I got home tired and after eating and resting a little, the time came when I meditate and I was afraid to fall asleep and be like those “roly poly” dolls that are oscillating; so I lay down in the meditating place Allowing me to fall asleep. So it was. The most beautiful thing of all is that, when I woke up after a while, I felt Her sweet presence immediately around me. The experience that I was take: He is at all times. It is enough to relax the mind and body so that they do not claim our attention, to feel the Companion at our side; allthough it’s not physically, God is the personification of love that is always radiating from His observatory.


Dulce presencia
Llegué a casa cansada y después de comer y descansar un poco, llegó la hora en que medito y temía quedarme dormida y ser como aquellos muñecos “tentetieso” que van pendulando; así es que me tumbé en el rincón de meditar permitiéndome quedar dormida. Y así fue. Lo más bonito de todo es que, al despertar después de un rato, Su dulce presencia la sentí de inmediato a mi alrededor. La experiencia que me llevo: Él está en todo momento. Basta relajar la mente y el cuerpo para que no reclamen nuestra atención, para poder sentir el Compañero a nuestro lado; aunque no sea físicamente, Dios es la personificación de amor que siempre está irradiando desde Su observatorio.

finalflors llarc blanc

One comment on “Dolça presència/Sweet presence/Dulce presencia

 1. Hello! I understand this is somewhat off-topic
  however I needed to ask. Does running a well-established website like yours take a large amount of
  work? I am completely new to writing a blog however I do write in my diary every day.
  I’d like to start a blog so I can share my
  personal experience and thoughts online. Please let me know if
  you have any recommendations or tips for brand new aspiring blog owners.
  Appreciate it!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: