luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

L’Únic Guia/The Only Guide/El Único Guía

L’Únic Guia
✨Quan ja no hi han preguntes en la ment, és que ja he deixat d’aprendre? És que ja ho sé tot? Sempre s’aprèn, sempre hi han noves revelacions, l’únic que passa quan ja no es generen dubtes, preguntes.., és que s’ha arribat a un punt espiritual de serenitat que ho fa observar tot sense incerteses, sense angoixes. No ho sé pas tot, però ho puc observar tot sense por. Coneixent les profundes causes que generen els conflictes del món, de la convivència amb els elements del que tot està format, s’arriba al punt de la tranquil·la observació des del gaddi (seient on es medita) de l’estabilitat interior. Aquesta és la serenitat generada per la connexió espiritual amb l’Únic Guia que em pren la mà caminant per aquest meravellós sender dit Raja Ioga.
IMG_20200630_090523-04The Only Guide
✨When there are no more questions in my mind, is it that I have stopped learning? Perhaps, do I already know everything? You always learn, there are always new revelations, the only thing that happens when you no longer generate doubts, questions .., is that you have reached a spiritual point of serenity that makes you observe everything without uncertainties, without anguishes. I don’t know everything, but I can see everything without fear. Knowing the deep causes that generate the conflicts of the world, of the coexistence with the elements of which everything is formed, one arrives at the point of quiet observation from the gaddi (seat where one meditates) of internal stability. This is the serenity generated by the spiritual connection with the Only Guide who takes my hand walking on this wonderful path called Raja Yoga.
El Único Guía
✨¿Cuando ya no hay preguntas en la mente, es que ya he dejado de aprender? ¿Acaso ya lo sé todo? Siempre se aprende, siempre hay nuevas revelaciones, lo único que pasa cuando ya no se generan dudas, preguntas.., es que se ha llegado a un punto espiritual de serenidad que lo hace observar todo sin incertidumbres, sin angustias. No lo sé todo, pero lo puedo observar todo sin miedo. Conociendo las profundas causas que generan los conflictos del mundo, de la convivencia con los elementos de lo que todo está formado, se llega al punto de la tranquila observación desde el gaddi (asiento donde se medita) de la estabilidad interior. Esta es la serenidad generada por la conexión espiritual con el Único Guía que me toma la mano caminando por este maravilloso sendero llamado Raja Yoga.

bouquet-10 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: