luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Posar un toc d’humor/Put a touch of humor/Poner un toque de humor

182.-  Tota negativitat, tant exterior com interior, es desenvolupa dins d’un “escenari” concret. Canviem, doncs, l’escenari en un d’alegre i aquella “obra teatral” haurà de Dibujocanviar de gènere, sinó es veurà ridícula i fora de lloc. Canviar “l’atrezzo de l’escenari” pot, fins i tot, fer dibuixar un somriure als nostres llavis.


182.- All negativity, both exterior and interior, unfolds within a specific “scenario”. So let’s change the stage into a happy one and that “play” will have to change its genre, otherwise it will look ridiculous and out of place. Changing “stage atrezzo” can make us, even, draw a smile on our lips.


182.- Toda negatividad, tanto exterior como interior, se desarrolla dentro de un “escenario” concreto. Cambiemos, pues, el escenario en uno de alegre y aquella “obra teatral” tendrá que cambiar de género, sino se verá ridícula y fuera de lugar. Cambiar “el atrezzo del escenario” nos puede hacer, incluso, dibujar una sonrisa en nuestros labios.

florslarcblanc 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: