luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Olor de flors/Flower smell/Olor a flores

AC6E4260-B7FE-4E29-9B26-7E4C4B6C1442

Cada tempesta que esclata, al seu pas arrossega pols ambiental, brutícia del terra i la dipositada arreu. Potser de moment causa intranquil·litat degut a la seva intensitat i rauxa, pels danys, per les inundacions si és excessivament virulenta a causa d’altes temperatures. Tot i així, quan s’allunya i, els trons amb ella.., l’olor de netedat, l’olor de flors, l’olor de terra xopa, ens omple els pulmons.
De la mateixa manera, quan esclaten tempestes dins nostre degut a l’excés de preocupació, de l’afluència invasiva de pensaments que augmenten la temperatura de la ment, tinguem calma; al capdavall el temporal s’allunyarà i deixarà una estela d’olor de flors i levitat en l’esperit.


Each storm that breaks out, in its path drags environmental dust, dirt from the ground and the deposited parts. Perhaps for the moment due uneasiness due to its intensity and madness, due to the damages, due to the floods, which are excessively virulent due to high temperatures. However, when it goes away and, the thunder with it …, the smell of cleanliness, the smell of flowers, the smell of wet earth, fills our lungs.
Likewise, when storms break out within us due to over-worry, from the invasive influx of thoughts that increase the temperature of the mind, let’s be calm; after all the storm it will go away and leave a trail of flowery scent and lightness in the spirit.


Cada tormenta que estalla, a su paso arrastra polvo ambiental, suciedad del suelo y la depositada en todas partes. Quizás por el momento causa intranquilidad debido a su intensidad y locura, por los daños, por las inundaciones si es excesivamente virulenta debido de altas temperaturas. Sin embargo, cuando se aleja y, los truenos con ella.., el olor de limpieza, el olor de flores, el olor de tierra mojada, nos llena los pulmones.
Del mismo modo, cuando estallan tormentas dentro de nosotros debido al exceso de preocupación, de la afluencia invasiva de pensamientos que aumentan la temperatura de la mente, tengamos calma; después de todo el temporal se alejará y dejará una estela de olor a flores y levedad en el espíritu.

qui-socminimini 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: