luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Creadors del futur/Creators of the future/Creators of the future

kurosawa-dreams-6

Com un pintor que transforma el que veu en belles imatges i obvia tot el que no harmonitza.., així mateix nosaltres som capaços de ser els millors pintors del nostre futur, al llenç de la nostra actitud.

PUNTS 16/7/20: * Al transformar la vostra actitud, el món de la vostra vida futura canviarà.*

Cada segon que passa dibuixa un futur diferent tant a la nostra vida com en el món. El futur es fa cada segon i és canviant depenent de com fem anar les coses de la nostra vida. Un oracle que algú avesat vaticini.., només serveix per aquell instant en el que el fa conèixer.., després tot canviarà perquè segon a segon construïm el futur. Si res canviem.., res canviarà.

Creators of the future

unnamed

Like a painter who transforms what he sees into beautiful images and obviates everything that he does not harmonize, we are also capable of being the best painters of our future, on the canvas of our attitude.

POINTS 07/16/20: * By transforming your attitude, the world of your future life will change.*

Every second that passes draws a different future both in our life and in the world. The future is made every second and is changing depending on how we handle the things of our life. An oracle that someone seasoned predicts.., only serves for that moment in which he makes him known.., then, everything will change because second by second we build the future. If nothing we changes.., nothing will change.

Creadores del futuro

image

Como un pintor que transforma lo que ve en bellas imágenes y obvia todo lo que no armoniza.., asimismo nosotros somos capaces de ser los mejores pintores de nuestro futuro, en el lienzo de nuestra actitud.

PUNTOS 07/16/20: * Al transformar vuestra actitud, el mundo de vuestra vida futura cambiará. *

Cada segundo que pasa dibuja un futuro diferente tanto en nuestra vida como en el mundo. El futuro se hace cada segundo y es cambiante dependiendo de cómo manejamos las cosas de nuestra vida. Un oráculo que alguien avezado vaticine.., sólo sirve para ese instante en el que lo da conocer.., después todo cambiará porque segundo a segundo construimos el futuro. Si nada cambiamos.., nada cambiará.

qui-socminimini 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: