luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Cap meditació és perdre el temps/No meditation is wasting time/Ninguna meditación es perder el tiempo

meditacion-para-niños

De vegades, en la meditació, passa que no se sent res de res.., és com si s’estigués en un llimbs. Això pot produir la sensació de que no s’està fent res i que s’està perdent el temps; si més no, no cal inquietar-se; només, en aquests moments, l’únic que s’ha de fer és seguir tranquil i calmat, observar la ment que estigui en calma, observar quins tipus de pensaments arriben i acomiadar-los sense entrar-hi.
També va bé començar una conversa amb el Pare de l’ànima, molt amorosa, i agraïda; això causa l’efecte de connexió, i, potser, no trigarà gaire en establir-se l’enllaç anhelat. Tot i així.., també pot passar que res d’això succeeixi i que tinguem la sensació de que hagi estat una meditació anodina.
Quan m’ha passat a mi.., la primera vegada em vaig neguitejar; però, després, durant el dia i sense buscar-ho.., una sensació de pau, de benestar, d’amor per tot em va omplir. Cap meditació feta amb sinceritat és perdre el temps. Potser no ens n’adonem.., però estem connectant amb Déu. Ara aquesta pràctica cal exercitar-la; contra més millor; és temps de fer fortes les connexions subtils amb Déu, el Pare de l’ànima, doncs els beneficis.., ni ens els podem imaginar! No fer-ho.., sí que és perdre el temps!

No meditation is wasting time

nina-meditando_11460-7229Sometimes, in meditation, it happens that you do not feel anything at all.., it is as if you were in limbo. This can give the feeling that nothing is being done and that time is being wasted; however, there is no need to worry; only, in these moments, the only thing to do is to remain tranquil and calm, observe the mind that it is calm, observe what types of thoughts arrive and dismiss them without entering them.
It is also good to start a conversation with the Father of the soul, very loving, and grateful; this causes the connection effect, and it may not take long for the desired link to be established. Even so.., it can also occur that none of this happens and that we have the feeling that it was a anodyne meditation.
When it happened to me.., the first time I was worried; but, later, during the day and without looking for it.., a feeling of peace, of well-being, of love for everything filled me. No meditation done sincerely is wasting time. We may not realize it, but we are connecting with God. Now this practice must be exercised; against more better; it is time to make strong subtle connections with God, the Father of the soul, because the benefits.., we can not even imagine them! Not to do it, it yes is a waste of time!

Ninguna meditación es perder el tiempo

Dibujo

A veces, en la meditación, pasa que no se siente nada de nada.., es como si se estuviera en un limbo. Esto puede producir la sensación de que no se está haciendo nada y que se está perdiendo el tiempo; sin embargo, no hay que inquietarse; sólo, en estos momentos, lo único que hay que hacer es seguir tranquilo y calmado, observar la mente que esté en calma, observar qué tipos de pensamientos llegan y despedirlos sin entrar en ellos.
También va bien comenzar una conversación con el Padre del alma, muy amorosa, y agradecida; esto causa el efecto de conexión, y, tal vez, no tardará mucho en establecerse el enlace ansiado. Aún así.., también puede pasar que nada de esto suceda y que tengamos la sensación de que haya sido una meditación anodina.
Cuando me ha pasado a mí.., la primera vez me inquieté; pero, después, durante el día y sin buscarlo.., una sensación de paz, de bienestar, de amor por todo me llenó. Ninguna meditación hecha con sinceridad es perder el tiempo. Quizás no nos demos cuenta.., pero estamos conectando con Dios. Ahora esta práctica hay que ejercitarla; contra más mejor; es tiempo de hacer fuertes las conexiones sutiles con Dios, el Padre del alma, pues los beneficios.., ¡ni nos los podemos imaginar! No hacerlo.., ¡sí es perder el tiempo!

bouquet-10 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: