luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Llinatge Diví/Divine Lineage/Linaje Divino

No hi ha felicitat que superi en qualitat i en durada la felicitat de sentir que pertanys a Déu. Quan obres els ulls pel matí, no hi ha cap recança, el cor se sent lleuger i ple alhora, perquè aquesta felicitat és lleugera com ho és un àngel.
Si ens considerem fills de Déu és perquè ja El coneixem, ja no El neguem, i aquest fet ens fa divins.
Aquesta és la veritable divinitat doncs el nostre llinatge, pel que fa a l’ànima, prové de Déu.
Quan connectem en meditació amb aquesta ona Divina ho comprenem tot; comprenem la vida ja que la Seva Llum ens va netejant d’impureses, i mica en mica i amb la paciència d’un iogui, se’ns va il·luminant la ment i la felicitat es fa present. I.., quan admires a algú intentes semblar-te a ell, oi? Aquesta intenció duta a la pràctica fa que vagi brollant la felicitat interior.

There is no happiness that surpasses in quality and duration the happiness of feeling that you belong to God. When you open your eyes in the morning, there is no regret, the heart feels light and full at the same time, because this happiness is light as an angel is.
If we consider ourselves children of God it is because we already know Him, we no longer deny Him, and this fact makes us divine.
This is the true divinity because our lineage, with respect to the soul, comes from God.
When we connect in meditation with this Divine wave we understand everything; We understand life since His Light cleanses us of impurities, and little by little and with the patience of a yogi, our minds are illuminated and happiness is making present. And.., when you admire someone you try to look like him, right? This intention, put into practice, causes inner happiness to bubble up.

No hay felicidad que supere en calidad y en duración la felicidad de sentir que perteneces a Dios. Cuando abres los ojos por la mañana, no hay ningún pesar, el corazón se siente ligero y lleno al mismo tiempo, porque esta felicidad es ligera como lo es un ángel.
Si nos consideramos hijos de Dios es porque ya Le conocemos, ya no Le negamos, y este hecho nos hace divinos.
Esta es la verdadera divinidad pues nuestro linaje, con respecto al alma, proviene de Dios.
Cuando conectamos en meditación con esta onda Divina lo comprendemos todo; comprendemos la vida ya que Su Luz nos va limpiando de impurezas, y poco a poco y con la paciencia de un yogui, se nos va iluminando la mente y la felicidad se hace presente. Y.., cuando admiras a alguien intentas parecerte a él, ¿verdad? Esta intención llevada a la práctica hace que vaya burbujeando la felicidad interior.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: