luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Tallar hostilitats/Cut hostilities/Cortar hostilidades

116431944_10222556229284839_6856997302792151409_oNomés veig una forma reconciliant d’esquivar la hostilitat entre els éssers humans; entre nosaltres: re-connectar amb nosaltres mateixos; re-connectar amb mi mateixa.

Quan es perd la connexió amb quí sóc, m’identifico amb qualsevol personalitat creada, qualsevol estereotip creat per la societat i perdo la meva essència amorosa, i, aleshores, estic a mercè de emocions negatives; entre elles la hostilitat en vers l’amenaça de qualsevol que trenqui les normes establertes, la normalitat establerta; es veu a l’altre com a un enemic, tornant-se una emoció recíproca.
La única forma de tallar d’arrel aquest cercle negatiu que ens allunya i ens aïlla els uns als altres, és comprendre que l’altre també és com jo: un ésser de llum passant per l’experiència de vida dins del vestit corporal, intentant fer-ho tot de la millor manera, amb possibilitat d’errar, amb dret de rectificar.

I only see a reconciling way to avoid hostility between human beings; between us: re-connect with ourselves; re-connect with myself.

When the connection with who I am is lost, I identify with any created personality, any stereotype created by society and I lose my loving essence, and so I am at the mercy of negative emotions; among them hostility towards the threat of anyone who breaks the established norms, the established normality; the other is seen as an enemy, becoming a reciprocal emotion.
The only way to nip in the bud this negative circle that distances us and isolates us from each other, is to understand that the other is also like me: a being of light going through the experience of life inside the body suit, trying to do everything from the best way, with the possibility of erring, with the right to rectify.

Sólo veo una forma reconciliante de esquivar la hostilidad entre los seres humanos; entre nosotros: re-conectar con nosotros mismos; re-conectar conmigo misma.

Cuando se pierde la conexión con quién soy, me identifico con cualquier personalidad creada, cualquier estereotipo creado por la sociedad y pierdo mi esencia amorosa, y, entonces, estoy a merced de emociones negativas; entre ellas la hostilidad hacia la amenaza de cualquiera que rompa las normas establecidas, la normalidad establecida; se ve al otro como un enemigo, volviéndose una emoción recíproca.
La única forma de cortar de raíz este círculo negativo que nos aleja y nos aísla unos a otros, es comprender que el otro también es como yo: un ser de luz pasando por la experiencia de vida dentro del traje corporal, intentando hacerlo todo de la mejor manera, con posibilidad de errar, con derecho de rectificar.

FLORAL MINI 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: