luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Pas previ a enviar llum/Previous step to send light/Paso previo a enviar luz

✨A totes les ànimes experimentant la vida aquí al Planeta, és a dir, a totes les persones, unnamed-02a totes les que estiguin interessades o sensibilitzades per a enviar vibracions positives, bons desigs i llum espiritual al nostre món, cada vegada més submergit en el dolor com a conseqüència de tots els desastres que estan succeint actualment, tingueu precaució primer de carregar-vos del poder de Déu, l’Ànima Suprema que és la Font de tota energia, fent una petita interiorització per recordar-Lo, per poder connectar amb Ell. Aquest és el pas previ abans de fer la donació sincera d’amor i llum a totes les persones que estan patint; doncs, no es pot donar allò que no es té. Ara, totes les ànimes ens hem d’omplir de l’energia Divina perquè estem buides; sinó, la donació seria estèril.

✨To all souls experiencing life here on the Planet, that is, to all people, all those who are interested or sensitized to send positive vibrations, good wishes and spiritual light to our world, increasingly submerged in pain as a consequence of all the disasters that are currently happening, be careful first to charge yourself with the power of God, the Supreme Soul that is the Source of all energy, doing a little internalization to remember it, to be able to connect with Him. This is the first step before making the sincere gift of love and light to all the people who are suffering; since, you can’t give what you don’t have. Now, all souls we must be fill us with Divine energy because we are empty; otherwise, the donation would be sterile.

✨A todas las almas experimentando la vida aquí en el Planeta, es decir, a todas las personas, todas las que estén interesadas o sensibilizadas para enviar vibraciones positivas, buenos deseos y luz espiritual a nuestro mundo, cada vez más sumergido en el dolor como consecuencia de todos los desastres que están sucediendo actualmente, tened precaución primero de cargaros del poder de Dios, el Alma Suprema que es la Fuente de toda energía, haciendo una pequeña interiorización para recordarlo, para poder conectar con Él . Este es el paso previo antes de hacer la donación sincera de amor y luz a todas las personas que están sufriendo; pues, no se puede dar lo que no se tiene. Ahora, todas las almas debemos llenarnos de la energía Divina porque estamos vacías; sino, la donación sería estéril.

bouquet-10 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: