luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

L’opció espiritual/The spiritual option/La opción espiritual

L’opció espiritual
La opció de emprendre una vida espiritual no vol dir convertir-se en monja, monjo, capellà, ermità, etc.., sinó que és una opció, o més aviat una decisió personal de creixement, de recerca dels límits propis per sortir de la rutina i dels hàbits nocius dels que no en som conscients quan estem immersos en les rutines i hàbits de sempre. Cohabitar amb la vida espiritual amplia els nostres horitzons i ens fa ser conscients dels nostres errors comuns i dels encerts i això ens fa més humils, cosa que no vol dir més dèbils, ans el contrari, més decidits i forts. Farem errors i ens adonarem d’ells, ens penedirem i buscarem la forma més adient per solucionar-los; però no serà un “mea culpa” sinó “intentaré no repetir-ho”. I trobarem la força en la meditació i en la connexió amb El Diví.
The spiritual option
The option of undertaking a spiritual life does not mean becoming a nun, monk, priest, hermit, etc., but rather it is an option, or rather a personal decision to grow, to search for one’s own limits to get out of the routine and the harmful habits of which we are not aware when we are immersed in the routines and habits of always. Cohabiting with the spiritual life broadens our horizons and makes us aware of our common mistakes and successes and that makes us more humble, which does not mean weaker, on the contrary, more determined and strong. We will make mistakes and we will realize them, we will regret it and we will find the most appropriate way to solve them; but it will not be a “mea culpa” but “I will try not to repeat it”. And we will find the strength in meditation and in the connection with The Divine.
La opción espiritual
La opción de emprender una vida espiritual no significa convertirse en monja, monje, cura, ermitaño, etc.., sino que es una opción, o más bien una decisión personal de crecimiento, de búsqueda de los límites propios para salir de la rutina y los hábitos nocivos de los que no somos conscientes cuando estamos inmersos en las rutinas y hábitos de siempre. Cohabitar con la vida espiritual amplía nuestros horizontes y nos hace ser conscientes de nuestros errores comunes y de los aciertos y eso nos hace más humildes, lo que no quiere decir más débiles, al contrario, más decididos y fuertes. Haremos errores y nos daremos cuenta de ellos, nos arrepentiremos y buscaremos la forma más adecuada para solucionarlos; pero no será un “mea culpa” sino “voy a intentar no repetirlo”. Y encontraremos la fuerza en la meditación y en la conexión con El Divino.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: