luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

La medalla/The medal/La medalla

La medalla

Porto penjada al coll una medalla que és un símbol que em recorda quí sóc i quí és Ell. De vegades algú que l’ha vist m’ha preguntat: -Què és aquest símbol que dus?- L’hi he acostat perquè la veiés de prop i li he dit: -veus?, és un punt de llum que em recorda que sóc llum i que Déu és així també. Només que Ell no té cap imatge corporal com nosaltres, perquè Ell no té mai un cos propi. Per això, per recordar-Lo i per poder connectar-m’hi, només em cal mirar qualsevol reflex de llum i és com si l’estigués veient a Ell, i, com si em veiés a mi mateixa, de forma subtil. És aleshores quan aquella coneguda frase “Déu ens ha fet a la Seva imatge i semblança”, té sentit; doncs, som com Ell: ànimes, llum; però només ens Hi podem assemblar quan recuperem la nostra memòria oblidada de ser una ànima en aquest cos, i, quan tornem a prendre consciència d’aquesta nostra divinitat.
The medal
I wear a medal around my neck that is a symbol that reminds me of who I am and who He is. Sometimes someone who has seen this has asked me: -What is this symbol that you wear? – I have brought it closer to him so that he could see it better and I said to him: -see?it is a point of light that reminds me that I am light and that God is like that too. Only He doesn’t have any body image like we do, because He never has a body of His own. Therefore, to remember Him and to be able to connect to Him, I only need to look at any reflection of light and it is as if I am seeing Him, and, as if I see myself, in a subtle way. It is then that that well-known phrase “God has made us in His image and likeness” makes sense; Well, we are like Him: souls, light; but we can only resemble Him when we recover our forgotten memory of being a soul in this body, and, when we become aware of this our divinity.
La medalla
Llevo colgada al cuello una medalla que es un símbolo que me recuerda quién soy y quién es Él. A veces alguien que la ha visto me ha preguntado: -¿Qué es este símbolo que llevas? – Se la he acercado para que la viera mejor y le he dicho: -¿ves?, es un punto de luz que me recuerda que soy luz y que Dios es así también. Sólo que Él no tiene ninguna imagen corporal como nosotros, porque Él nunca tiene un cuerpo propio. Por eso, para recordarle y para poder conectarme a Él, sólo necesito mirar cualquier reflejo de luz y es como si Le estuviera viendo, y, como si me viera a mí misma, de forma sutil. Es entonces cuando aquella conocida frase “Dios nos ha hecho a Su imagen y semejanza”, tiene sentido; pues, somos como Él: almas, luz; pero sólo nos podemos parecer a Él cuando recuperamos nuestra memoria olvidada de ser un alma en este cuerpo, y, cuando volvemos a tomar conciencia de esta nuestra divinidad.

One comment on “La medalla/The medal/La medalla

  1. Retroenllaç: ANTOLOGIA: Coneixent Déu/Knowing God/Conociendo a Dios | lumminiscències

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: