luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

La fletxa que apunta amunt/The arrow that pointing up/La flecha que apunta hacia arriba

apuntant amunt

❤️Gràcies per ser el Punt de referència per tornar a recordar-me què hi faig aquí, i per no haver-me de quedar perduda enmig del no res: el buit de sentir que moro com els animals, que visc com ells: menjar i dormir i prou. Gràcies per obrir-me la consciència més enllà de la matèria i que alhora estic connectada a tot pels llaços subtils de l’eternitat. Gràcies per donar-me la Teva falda que em torna fill Teu; he deixat de ser orfe; hem deixat de ser òrfens perduts en Terra estrangera, fills de ningú. Gràcies per donar-me la Teva ferma i dolça mà.

❤️Thank you for being the Reference Point to remind me again what I do here, and for not having to be stay lost in the middle of nowhere: the emptiness of feeling that I die like the animals, that I live like them: eat and sleep and that’s all. Thank you for opening my consciousness beyond matter and that at the same time I am connected to everything by the subtle ties of eternity. Thank you for giving me Your lap that makes me Your child; I am no longer an orphan; We have stopped being orphans lost in a foreign land, no one’s children. Thank you for giving me Your firm and sweet hand.

❤️Gracias por ser el Punto de referencia para volver a acordarme qué hago aquí, y por no haberme de quedar perdida en medio de la nada: el vacío de sentir que muero como los animales, que vivo como ellos: comer y dormir y eso es todo. Gracias por abrirme la conciencia más allá de la materia y que a la vez estoy conectada a todo por los lazos sutiles de la eternidad. Gracias por darme Tu regazo que me vuelve hijo Tuyo; he dejado de ser huérfano; hemos dejado de ser huérfanos perdidos en Tierra extranjera, hijos de nadie. Gracias por darme Tu firme y dulce mano.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: