luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

L’alçada del llistó/The bar height/La altura del listón

L’alçada del llistó

Només hi han obstacles quan ens marquem objectius més elevats dels que estem acostumats. Però també és la única forma de seguir avançant i no quedar-se estacat en la zona de confort. He triat considerar-me esperit i això és un repte quan sempre he cregut que sóc allò que els miralls em mostren.
Les dificultats venen quan el llistó l’he col·locat massa amunt. Em puc desanimar en veure’l impossible de superar. Però, si vaig al meu ritme, si el poso només una mica més alt d’on em trobo, em costarà saltar-lo però no serà impossible; i, quan ho aconsegueixi, allò em donarà més força per avançar i seguir elevant el llistó adequat a les meves possibilitats.
Si no vull intel·lectualitzar els conceptes espirituals i que formin part natural de mi mateixa, només veig una forma d’aconseguir-ho: considerar-me esperit; deixar de banda tots els conceptes que vull integrar, i, tan sols enfocar-me en connectar el cor de l’ànima a la Font de l’energia espiritual, el Pare. Invocant-Lo mentalment repetidament em situo en la sintonia d’aquesta meravellosa energia amorosa que m’omple tant que res més té importància tret d’aquesta connexió. D’aquí rau tota la força per avançar.

The bar height

There are only obstacles when we set higher goals than we are used to. But it is also the only way to keep moving forward and not get stuck in your comfort zone. I have chosen to consider myself spirit and this is a challenge when I have always believed that I am what the mirrors show me.
Difficulties come when the bar is set too high. I can get discouraged to see it impossible to overcome. But if I go at my own pace, if I put it just a little higher than where I am, it will cost me to jump it but it will not be impossible; and when I do, it will give me more strength to move forward and continue to raise the bar appropriate to my possibilities.
If I don’t want to intellectualize spiritual concepts and make them a natural part of myself, I only see one way to achieve it: consider myself spirit; leave aside all the concepts that I want to integrate, and just focus myself on connecting the heart of the soul to the Source of spiritual energy, the Father. By repeatedly invoking him mentally, I am in tune with this wonderful loving energy that fills me so much that nothing else matters except this connection. Hence lies all the strength to advance.

La altura del listón

Sólo hay obstáculos cuando nos marcamos objetivos más elevados de los que estamos acostumbrados. Pero también es la única forma de seguir avanzando y no quedarse estacado en la zona de confort. He elegido considerarme espíritu y esto es un reto cuando siempre he creído que soy lo que los espejos me muestran.
Las dificultades vienen cuando el listón lo he colocado demasiado arriba. Me puedo desanimar al verlo imposible de superar. Pero si voy a mi ritmo, si lo pongo sólo un poco más alto de donde me encuentro, me costará saltarlo pero no será imposible; y, cuando lo consiga, ello me dará más fuerza para avanzar y seguir elevando el listón adecuado a mis posibilidades.
Si no quiero intelectualizar los conceptos espirituales y que formen parte natural de mí misma, sólo veo una forma de conseguirlo: considerarme espíritu; dejar de lado todos los conceptos que quiero integrar, y, tan sólo enfocarme en conectar el corazón del alma a la Fuente de la energía espiritual, el Padre. Invocándole mentalmente repetidamente me sitúo en la sintonía de esta maravillosa energía amorosa que me llena tanto que nada más tiene importancia salvo esta conexión. De ahí radica toda la fuerza para avanzar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: