luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

El viatge d’anar i venir/The journey of coming and going/El viaje de ir y venir

La gent de la Índia, no en va traspuen una espiritualitat molt intensa de la que nosaltres, els occidentals, no estem acostumats a veure-ho per tot arreu tal com es pot veure allà en qualsevol racó, que, si ara intentés explicar-ho, no crec que s’entengués o s’interpretés bé, ja que ells tampoc son conscients de perquè hi ha tanta devoció en el seu país; això no obstant, així és.

PUNTS 11/1120: *La gent canten: “Les ànimes romangueren separades de l’Ànima Suprema(Déu) durant molt de temps”. Tanmateix, no entenen el significat de “molt de temps”. El Pare(Déu) us ha dit que us trobeu amb Ell després de molt de temps, després de 5000 anys.*

Ell ens està dient aquí que, quan comença el nou cicle del món a la Terra, gairebé totes les ànimes dels éssers humans son allà dalt, al nirvana amb Ell. Som allà en l’estat de llavor (una llavor té tota l’essència del que serà quan se sembri) sospesos en l’estat de pau profunda, fins que gradualment anem baixant segons el nostre torn; ens separem d’Ell per primer cop a l’anar a experimentar la vida aquí a la Terra quan entrem en un petit cos en formació a la matriu d’una dona. Això és la anomenada separació que succeeix cada 5000 anys, doncs, contràriament al que sempre s’ha pensat en tantes religions.., ja no tornem al nirvana; ens quedem pul·lulant per aquí a l’espera d’un altre cos quan el nostre s’ha fet vell i no apte per seguir experimentant la vida en ell. Hi ha un moment en que ens tornem a retrobar després de que s’ha esgotat el temps del cicle del món.., al cap de 5000 anys.

The people of India, not in vain exude a very intense spirituality of which we Westerners are not used to seeing it everywhere as it can be seen there in any corner, which, if I trie to explain it now, I do not believe that let it be understood or let it be interpreted well, since they neither are not aware of why there is so much devotion in their country; however, so it’s .

POINTS 11/1120: * People sing: “The souls remained separated from the Supreme Soul (God) for a long time.” However, they do not understand the meaning of “long time”. The Father (God) has told you that you meet Him after a long time, after 5000 years. *

He is telling us here that, when the new world cycle begins on Earth, almost all the souls of human beings are up there in nirvana with Him. We are there in the seed state (a seed has all the essence of what it will be when it is sown) suspended in the state of deep peace, until we gradually go down according to our turn; we were separated from Him for the first time when we went to experience life here on Earth, when we entered a small body in formation in the womb of a woman. This is the so-called separation that happens every 5000 years, because, contrary to what has always been thought in so many religions.., we no longer return to nirvana; we are left milling around waiting for another body when ours has grown old and unfit to continue experiencing life in it. There is a moment when we meet again after the time of the world cycle has run out.., after 5000 years

La gente de la India, no en vano rezuman una espiritualidad muy intensa de la que nosotros, los occidentales, no estamos acostumbrados a verlo en todas partes tal y como se puede ver allí en cualquier rincón, que, si ahora intentara explicarlo, no creo que entendiera o interpretara bien, ya que ellos tampoco son conscientes de porque hay tanta devoción en su país; sin embargo, así es.

PUNTOS 11/1120: * La gente cantan: “Las almas permanecieron separadas del Alma Suprema (Dios) durante mucho tiempo”. Sin embargo, no entienden el significado de “mucho tiempo”. El Padre (Dios) os ha dicho que os encontrais con Él después de mucho tiempo, después de 5000 años. *

Él nos está diciendo aquí que, cuando comienza el nuevo ciclo del mundo en la Tierra, casi todas las almas de los seres humanos son allá arriba, en el nirvana con Éll. Estamos allí en el estado de semilla (una semilla tiene toda la esencia de lo que será cuando se siembre) suspendidos en el estado de paz profunda, hasta que gradualmente vamos bajando según nuestro turno; nos separamos de Él por primera vez al ir a experimentar la vida aquí, en la Tierra, cuando entramos en un pequeño cuerpo en formación en la matriz de una mujer. Esto es la llamada separación que sucede cada 5000 años, pues, contrariamente a lo que siempre se ha pensado en tantas religiones.., ya no volvemos al nirvana; nos quedamos pululando por ahí a la espera de otro cuerpo cuando el nuestro se ha hecho viejo y no apto para seguir experimentando la vida en él. Hay un momento en que nos volvemos a reencontrar después de que se ha agotado el tiempo del ciclo del mundo.., al cabo de 5000 años.

Los viajeros : una historia del alma a través del tiempo y el espacio Páginas: 60 Robert Shubow EAN: 9788493960551 ISBN: 9788493960551 Editorial: Asociación Espiritual Mundial Brahma Kumaris Año de la edición: 1753 Encuadernación: Rústica Medidas: 120 X 180 mm.2 comments on “El viatge d’anar i venir/The journey of coming and going/El viaje de ir y venir

 1. jllopartfolch
  Novembre 11, 2020

  Segur que en part així ha de ser, (tu ho has viscut) però per la meva part he d’afegir, que malauradament aquesta epiritualidad que hi ha a laIndia està lluny d’arribar a tots els seus habitantesn, evidentment que ells no són una excepció, a tot arreu couen faves, l’ésser humà és imperfecte, i aquesta és la seva condició. Un bon escrit gràcies per per publicar-lo.

  Liked by 1 person

  • julianeus
   Novembre 11, 2020

   Moltes gràcies per comentar. I sí, així és, la espiritualitat no arriba arreu, però la Índia és la capdavantera en tot, fins i tot en arribar a l’estat contrari de la espiritualitat.

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: