luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

2 punts a tenir en compte/2 points to keep in mind/2 puntos a tener en cuenta

2 coses que no se li donen importància, o pitjor, que se’n fa burla, son fites essencials per tenir una bona vida i fer-la millor als demés, als que ens envolten.

 1. Preparar el menjar en ioga (concentració mental en el propi ésser i amb l’Ésser Elevat) i servir-lo als demés en aquest estat.
 2. La fortuna de ser respectat està fosa en la renúncia al respecte.
 • *Quan preparem els aliments que cuinem o que disposem en un plat tenint bons pensaments i no deixar que s’infiltrin pensaments negatius, estem afegint additius meravellosos a allò que ens menjarem o que es menjaran. De segur tindran un sabor diví que no sabran com adjectivar-los, doncs no només arribaran a nodrir el cos.., sinó a l’ànima.
 • *No hi ha pitjor forma de voler respecte que demanar-ne o exigir-ne, perquè ens veuran com a un captaire. La millor forma de ser respectats és respectar-se a si mateix, valorar-se en comptes de menysprear-se, doncs allò que sentim profundament és allò que els demés captaran com una vibració en positiu o en negatiu.

2 things that are not given importance, or worse, that are made fun of, are essential milestones to have a good life and make it better for others, those around us.

 1. Prepare food in yoga (mental concentration on one’s own being and with the Higher Self) and serve others in this state.
 2. The fortune of being respected is based on renunciation in this respect.
 • *When we prepare the food that we cook or that we put on a plate with good thoughts and not letting negative thoughts infiltrate, we are adding wonderful additives to what we will eat or what they will be eaten. They will surely have a divine flavor, to which they will not know how to adjective, because they will not only nourish the body.., but to the soul.
 • *There is no worse way to want respect than to ask or demand it, because they will see us as a beggar. The best way to be respected is to respect yourself, value yourself instead of despising yourself, because what we feel deeply is what others will perceive as a positive or negative vibration.

2 cosas que no se le dan importancia, o peor, que se hace burla de ello, son hitos esenciales para tener una buena vida y hacerla mejor a los demás, a los que nos rodean.

 1. Preparar la comida en yoga (concentración mental en el propio ser y con el Ser Elevado) y servir a los demás en este estado.
 2. La fortuna de ser respetado está fundida en la renuncia al respeto.
 • *Cuando preparamos los alimentos que cocinamos o que disponemos en un plato teniendo buenos pensamientos y no dejar que se infiltren pensamientos negativos, estamos añadiendo aditivos maravillosos a lo que nos comeremos o a lo que se comerán. Seguramente tendrán un sabor divino, a los que no sabrán cómo adjetivar, pues no sólo llegarán a nutrir el cuerpo.., sino al alma.
 • *No hay peor forma de tener respeto que pedirlo o exigirlo, porque nos verán como un mendigo. La mejor forma de ser respetados es respetarse a sí mismo, valorarse en vez de despreciarse, pues lo que sentimos profundamente es lo que los demás captarán como una vibración en positivo o en negativo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: