luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Què és ser conscient de l’ànima?/What is being aware of the soul?/¿Qué es ser consciente del alma?

Per definir-ho amb una petita frase: “és adonar-se que el cos només és el nostre vestit”

Quan un vestit es fa vell i la tela s’aprima per l’ús i pel pas dels anys, l’anem sargint, apedaçant, fent-li arranjaments perquè ens agrada portar-lo posat; però hi haurà un moment en que ja els pedaços se solapen i s’esquincen degut a que la tela ja no aguanta; llavors, tot i que estimem aquell vestit, l’hem de llençar i ens n’hem de posar un altre. L’ànima és la nostra veritable identitat, i per això, encara que el cos ja no sigui útil per la vida, seguim existint tot i haver-lo d’abandonar; per tant, som immortals i atemporals; només canviem de cos; ens posem un altre vestit per seguir experimentant la vida. Aquest és només un aspecte del què és ser conscient de l’ànima.

To define it with a small phrase: “it is to realize that the body is only our suit”

When a dress gets old and the fabric thins with use and over the years, we darn it, mend it, make repairs because we like to wear it; but there will be a time when the patches overlap and tear because the fabric no longer holds; so even though we love that suit, we should throw it away and put on another one. The soul is our true identity, and therefore, although the body is no longer useful for life, we continue to exist despite having to abandon it; therefore, we are immortal and timeless; we only change bodies; we put on another suit to continue experiencing life. This is just one aspect of what it is to be soul conscious

Para definirlo con una pequeña frase: “es darse cuenta de que el cuerpo sólo es nuestro traje”

Cuando un vestido se hace viejo y la tela se adelgaza por el uso y por el paso de los años, lo vamos zurciendo, remendando, haciéndole arreglos porque nos gusta llevarlo puesto; pero habrá un momento en que ya los parches se solapan y se rasgan debido a que la tela ya no aguanta; entonces, aunque amamos aquel traje, debemos tirarlo y nos hemos de poner otro. El alma es nuestra verdadera identidad, y por ello, aunque el cuerpo ya no sea útil para la vida, seguimos existiendo pese a tenerlo que abandonar; por lo tanto, somos inmortales y atemporales; sólo cambiamos de cuerpo; nos ponemos otro traje para seguir experimentando la vida. Este es sólo un aspecto de lo que es ser consciente del alma.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: