luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Bona atmosfera/Good atmosphere/Buena atmósfera

Aquesta atmosfera no depèn dels fenòmens meteorològics, ni del medi ambient ni de l’ecologia.., física, però sí del tipus de pensaments que generem.

SLOGAN 28.11.20: *Fer l’atmosfera poderosa amb la vostra actitud, és l’esforç “final” pel servei.*

El grau més valuós dins del rang espiritual és assolir la capacitat de no pertorbar-se pel que estigui passant al nostre voltant i mantenir-se molt estable tenint pensaments positius, tot i que ens caigui al damunt una pluja, de qualsevol tipus, molt intensa; posar-se a resguard sense perdre el control, farà que els que estiguin entrant en pànic també s’asserenin i cercaran un bon refugi. Això és crear una bona atmosfera. Assolim aquesta serenitat practicant diàriament la meditació.., i, posats a triar, jo prefereixo la meditació Raja Ioga, que és el ioga de la ment. Cada qual sentirà quina és la més apropiada per a ell.

This atmosphere does not depend on meteorological phenomena, nor on the environment or on ecology.., physical, but it does depend on the type of thoughts we generate.

SLOGAN 11/28/20: * Making the atmosphere powerful with your attitude is the “final” effort for service. *

The most valuable degree within the spiritual range is to reach the ability not to be disturbed by what is passing around us and to remain very stable having positive thoughts, even if a very intense rain falls on us, of any kind; taking shelter without losing control will cause those who are panicking to calm down as well and seek good shelter. This is creating a good atmosphere. We achieve this serenity by practicing meditation daily.., and, given the choice, I prefer Raja Yoga meditation, which is the yoga of the mind. Each one will feel which is the most appropriate for him.

Esta atmósfera no depende de los fenómenos meteorológicos, ni del medioambiente ni de la ecología.., física, pero sí del tipo de pensamientos que generamos.

SLOGAN 28/11/20: * Hacer la atmósfera poderosa con vuestra actitud, es el esfuerzo “final” por el servicio. *

El grado más valioso dentro del rango espiritual es alcanzar la capacidad de no perturbarse por el que esté pasando a nuestro alrededor y mantenerse muy estable teniendo pensamientos positivos, aunque nos caiga encima una lluvia, de cualquier tipo, muy intensa ; ponerse a resguardo sin perder el control, hará que los que estén entrando en pánico también se serenen y buscarán un buen refugio. Esto es crear una buena atmósfera. Logramos esta serenidad practicando diariamente la meditación.., y, puestos a elegir, yo prefiero la meditación Raja Yoga, que es el yoga de la mente. Cada cual sentirá cuál es la más apropiada para él.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: