luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Senyals per l’auto-progrés/Signs for self-progress/Señales para el auto-progreso

El senyal principal és ser conscient de tots els meus pensaments, intencions, paraules i accions.
Si vull progressar pel que fa a ser un ésser espiritual, o millor persona, haig d’esforçar-me per entendre la diferència entre el correcte i l’incorrecte; així puc embeure virtuts divines en base a comprendre amb l’intel·lecte. Es tracta de tenir compassió de mi mateixa.
Ara, el llindar entre el que està bé i el que no ho està, està molt desdibuixat; actualment es mesura amb el raser dels desigs, política, lleis.., i s’oblida l’únic nivell autèntic que està oblidat i menyspreat en algun racó perdut en el nostre interior, l’ànima. En el moment que siguem valents com per mesurar-ho tot amb el raser de l’ànima.., començarà la transformació del món. Cal una massa crítica de persones implicades en això, perquè comenci el fins i tot dels elements de la matèria.

The main signal is being aware of all my thoughts, intentions, words, and actions.
If I want to progress in being a spiritual being, or a better person, I have to strive to understand the difference between right and wrong; thus I can imbibe divine virtues based on understanding with the intellect. It’s about having compassion for myself.
Now, the threshold between what is right and what is not right is very blurred; at present it is measured with the level of desires, politics, laws.., and the only authentic standard that is abandoned and despised in some corner lost inside us, the soul, is forgotten. The moment we are brave enough to measure everything with the level of the soul.., the transformation of the world will begin. A critical mass of people involved in it, is necessary for the renewal process to begin, including the elements of matter.

La señal principal es ser consciente de todos mis pensamientos, intenciones, palabras y acciones.
Si quiero progresar en cuanto a ser un ser espiritual, o mejor persona, tengo que esforzarme para entender la diferencia entre lo correcto y lo incorrecto; así puedo embeber virtudes divinas en base a comprender con el intelecto. Se trata de tener compasión de mí misma.
Ahora, el umbral entre lo que está bien y lo que no lo está, está muy desdibujado; actualmente se mide con el rasero de los deseos, política, leyes.., y se olvida el único nivel auténtico que está olvidado y despreciado en algún rincón perdido en nuestro interior, el alma. En el momento que seamos valientes como para medirlo todo con el rasero del alma.., comenzará la transformación del mundo. Es necesario una masa crítica de personas implicadas en ello, para que comience el proceso de renovación, incluso de los elementos de la materia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: