luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Moure muntanyes/Move mountains/Mover montañas

💛Es pot aconseguir més, invocant l’amor espiritual, l’amor senzill, el que no espera contrapartides, que amb la duresa que genera ser estricte, doncs sí que potser, per temor a la reacció del que és inflexible, els demés obeeixin, però només serà obediència; no hi haurà sinceritat ni tampoc ensenyança que arribi al cor.
MORALITAT: Aconsegueix moure més muntanyes una paraula amable i sincera, que cent paraules dures, encara que vinguin de la raó.
💖 You can achieve more, invoking spiritual love, simple love, which does not expect counterparts, than with the harshness that being strict generates, because yes that perhaps, for fear of the reaction of the inflexible, others will obey, but only it will be obedience; there will be no sincerity and no teaching that reaches the heart.
MORALITY: A kind and sincere word can move more mountains than a hundred hard words, even if they come from reason.
💚 Se puede conseguir más, invocando el amor espiritual, el amor sencillo, lo que no espera contrapartidas, que con la dureza que genera ser estricto, pues sí que quizás, por temor a la reacción del que es inflexible, los demás obedezcan, pero sólo será obediencia; no habrá sinceridad ni tampoco enseñanza que llegue al corazón.
MORALEJA: Consigue mover más montañas una palabra amable y sincera, que cien palabras duras, aunque vengan de la razón.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: