luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Puresa=>Llibertat/Purity=>Freedom/Pureza=>Libertad

☮ Puresa és l’estat original de l’ànima abans de néixer al món en un cos per primer cop. És la autèntica llibertat, doncs encara no s’hi han instal·lat els sentiments de: ego, apego, ira, arrogància i luxúria; que de fet, no son sinó el resultat de la degradació dels propis valors de l’ànima: ego és el jo natural, apego és amor, ira és energia, arrogància és amor propi, i, luxúria és goig; tots, sentiments naturals en un principi, que s’han degradat encadenant així a l’ànima i arribant a creure que sentir això és tenir verdadera llibertat; quan de fet, els hem deixat dirigir i encaminar la nostra vida per falta de connexió amb nosaltres mateixos. Ser lliure és, no estar influït per la negativitat; i, adonar-se que estem influïts per la negativitat és, ja un pas cap a la verdadera llibertat.
🕉 Purity is the original state of the soul before being born into the world in a body for the first time. It is the true freedom, because the feelings of: ego, attachment, anger, arrogance and lust have not yet been installed; that in fact, they are nothing but the result of the degradation of the soul’s own values: ego is the natural self, attachment is love, anger is energy, arrogance is self-love, and lust is full joy; all, natural feelings at in a first, which have degraded thus chaining the soul and coming to believe that feeling this is having true freedom; when in fact, we have allowed them to direct and route our lives due to lack of connection with ourselves. To be free is, not to be influenced by negativity; and, realizing that we are influenced by negativity is, already a step towards true freedom.
☯ Pureza es el estado original del alma antes de nacer en el mundo en un cuerpo por primera vez. Es la auténtica libertad, pues aún no se han instalado los sentimientos de: ego, apego, ira, arrogancia y lujuria; que de hecho, no son sino el resultado de la degradación de los propios valores del alma: ego es el yo natural, apego es amor, ira es energía, arrogancia es amor propio, y, lujuria es gozo pleno; todos, sentimientos naturales en un principio, que se han degradado encadenando así al alma y llegando a creer que sentir esto es tener verdadera libertad; cuando de hecho, los hemos dejado dirigir y encaminar nuestra vida por falta de conexión con nosotros mismos. Ser libre es, no estar influido por la negatividad; y, darse cuenta de que estamos influidos por la negatividad es, ya un paso hacia la verdadera libertad.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: