luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Drenatge energètic/Power drainage/Drenaje energético

Los Chakras-Centros de Energía - Centro Elim

Drenatge energètic

En alguns escrits espirituals es parla d’un fet molt concret: “la mala companyia” i com ens influencia.

Aquest tema té dues vessants: la companyia dels demés i la dels nostres propis pensaments tòxics. La dels demés és fàcil d’evitar al veure mals resultats. Però la companyia dels nostres pensaments.., és més difícil de detectar perquè son la nostra pròpia creació. És a dir, degut a estar en una deriva negativa, no ens adonem que estem caient en picat cap el centre del remolí que ens drena l’energia. Només tallant-ho en sec podrem aturar la davallada. Per poder-ho fer, primer ens hem d’adonar del que ens està succeint. És com si veient que hi ha una roca en el camí que ens barra el pas, decidim que hem de seguir, tot esquivant-la, encara que l’haguem d’escalar tot i que creguem que no en tenim la tècnica. Prenent aquesta determinació, la “roca” es veurà més petita perquè ens haurem envalentit. Tot depèn de nosaltres, de ningú més; si més no, també podem recuperar l’energia drenada seient en estat meditatiu i tenint connexió amb la Font d’energia espiritual, després d’haver segat “la mala herba”.

Remolinos de agua de Naruto (Uzu-no-Michi) | CHUGOKU+SHIKOKU×TOKYO (JAPAN)

Power drainage

In some spiritual writings a very concrete fact is spoken of: ” the bad company” and how it influences us.

This topic have two slope: the company of others and that of our own toxic thoughts. That of others is easy to avoid when you see bad results. But the company of our thoughts.., is more difficult to detect because they are our own creation. That is, due to being in a negative drift, we do not realize that we are plummeting towards the center of the whirlpool that drains our energy. Only by cutting it dry can we stop the descent. In order to do so, we first have to realize what is happening to us. It is as if seeing that there is a rock in the path that blocks our way, we decide that we have to continue, dodging it it, even if we have to climb it, even though we believe that we do not have the technique. By making this determination, the “rock” will look smaller because we will have emboldened ourselves. Everything depends on us, on no one else; at the very least, we can also recover the energy drained by sitting in a meditative state and having connection with the Source of spiritual energy, after we have cut “the weeds”.

Facebook

Drenaje energético

En algunos escritos espirituales se habla de un hecho muy concreto: “la mala compañía” y cómo nos influencia.

Este tema tiene dos vertientes: la compañía de los demás y la de nuestros propios pensamientos tóxicos. La de los demás es fácil de evitar al ver malos resultados. Pero la compañía de nuestros pensamientos.., es más difícil de detectar porque son nuestra propia creación. Es decir, debido a estar en una deriva negativa, no nos damos cuenta de que estamos cayendo en picado hacia el centro del torbellino que nos drena la energía. Sólo cortándolo en seco podremos detener el descenso. Para poder hacerlo, primero tenemos que darnos cuenta de lo que nos está sucediendo. Es como si viendo que hay una roca en el camino que nos cierra el paso, decidimos que tenemos que seguir, esquivándola, aunque la hayamos de escalar si bien creamos que no tenemos la técnica. Tomando esta determinación, la “roca” se verá más pequeña porque nos habremos envalentonado. Todo depende de nosotros, de nadie más; cuando menos, también podemos recuperar la energía drenada sentándonos en estado meditativo y teniendo conexión con la Fuente de energía espiritual, después de haber segado “la mala hierba”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: