luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Canviar el món/Change the world/Cambiar el mundo

Temps enrere, mai hagués pogut imaginar que: “el tipus de pensament que creo configuri el meu entorn”. Es diu: “així com son els teus pensaments, així és el teu món”. I la veritat és així. Ho he experimentat en mi mateixa. El meu tarannà anterior era d’escepticisme total i sempre hi havien sospites literalment parlant. El meu món era bastant gris i rígid. Fins que un dia em vaig plantar i em vaig fer la promesa que arribés el que arribés a la meva vida, no diria no.., al menys intentaria conèixer-ho. Tot va canviar! Van començar a venir coses sorprenents que li van donar un gir molt especial a la meva vida. El meu món va canviar. Perquè els pensaments que creem son com els totxos que poden construir un palau o poden construir una barraca, depèn de la intenció.
I.., no només aquest canvi afecta a qui el crea; va molt més enllà de un mateix, pot arribar a influir fins i tot a la matèria del propi cos i de tot el que l’envolta.


Long ago, I could never have imagined that: “the kind of thinking that I create configures my environment.” It is said: “as are your thoughts, so is your world.” And the truth is so. I have experienced it myself. My previous mood was one of total skepticism and there were always suspicions literally speaking. My world was quite gray and rigid. Until one day I stood up and made a promise to myself that, whatever arrive to my life I would not say no.., at least I would try to get to know him. Everything changed! Surprising things started to come that gave a very special turn to my life. My world changed. Because the thoughts we create are like the bricks that can build a palace or can build a hut, it depends on the intention.
And.., not only does this change affect whoever creates it; it goes far beyond oneself, it can even influence the matter of one’s own body and at everything that surrounds it.


Tiempo atrás, nunca hubiera podido imaginar que: “el tipo de pensamiento que creo configure mi entorno”. Se dice: “así como son tus pensamientos, así es tu mundo”. Y la verdad es así. Lo he experimentado en mi misma. Mi talante anterior era de escepticismo total y siempre habían sospechas literalmente hablando. Mi mundo era bastante gris y rígido. Hasta que un día me planté y me hice la promesa de que llegara lo que llegara a mi vida, no diría no.., al menos intentaría conocerlo. ¡Todo cambió! Empezaron a venir cosas sorprendentes que le dieron un giro muy especial a mi vida. Mi mundo cambió. Porque los pensamientos que creamos son como los ladrillos que pueden construir un palacio o pueden construir una barraca, depende de la intención.
Y.., no sólo este cambio afecta a quien lo crea; va mucho más allá de uno mismo, puede llegar a influir incluso en la materia del propio cuerpo y de todo lo que le rodea.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: