luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Activitat Divina/Divine activity/Actividad Divina

💜 avui dia Internacional del Ioga 💜 today International Yoga’s day 💜 hoy dia Internacional del Yoga💜

(Secrets revelats 1)

El Pare diu: “en el camí de la devoció tinc moltes preocupacions; els devots Em recorden molt una i altra vegada. En l’edat d’or ningú Em recorda, doncs hi ha tanta felicitat; en aquest temps sé que els Meus fills estan o, en la terra de la pau o, en la terra de la felicitat(edat d’or, paradís).
Abans, quan jo era agnòstica, fins i tot creia que si existís Déu seria com un Espectador que ho contempla tot constantment, que tot ho veu. Tinc la sensació de que molts pensen així també; per això aquest secret ve a clarificar l’activitat d’Ell: –Després que torna a començar el cicle del món a Déu se li ha acabat la feina i es retira amb tots els fills que segueixen amb Ell a la terra de la pau que és el món incorporal anomenat també Nirvana, perquè els que ja son a la Terra, son tan feliços que no els cal res-.
Aquest descans de Déu dura 2500 anys, fins que els éssers humans entren en el període on la felicitat ja no dura i va combinada amb pesar.

(Secrets revealed 1)

The Father says: “on the path of devotion I have many worries; the devotees remember Me a lot over and over again. In the golden age no one remembers Me, because there is so much happiness; at this time I know that My children are or, in the land of peace (incorporeal world) or, in the land of happiness (golden age, paradise).
Before, when I was an agnostic, I even believed that if God existed, he would be like a Spectator who constantly contemplates everything, who sees everything. I have the feeling that many think that way too; That is why this secret comes to clarify His activity: –After the cycle of the world begins again, God has finished his work and He retires with all the children who continue with Him in the land of peace that is the incorporeal world also called Nirvana, because those who are already on Earth are so happy that they do not need anything-.
This rest of God lasts 2,500 years, until human beings enter the period where happiness no longer lasts and is combined with sorrow.

(Secretos revelados 1)

El Padre dice: “en el camino de la devoción tengo muchas preocupaciones; los devotos Me recuerdan mucho una y otra vez. En la edad de oro nadie Me recuerda, pues hay tanta felicidad; en este tiempo sé que Mis hijos están o, en la tierra de la paz(mundo incorporal) o, en la tierra de la felicidad (edad de oro, paraíso).
Antes, cuando yo era agnóstica, incluso creía que si existiera Dios sería como un Espectador que lo contempla todo constantemente, que todo lo ve. Tengo la sensación de que muchos piensan así también; por eso este secreto viene a clarificar la actividad de Él: –Después de que vuelve a empezar el ciclo del mundo a Dios se le ha terminado el trabajo y se retira con todos los hijos que siguen con Él en la tierra de la paz que es el mundo incorporal llamado también Nirvana, porque los que ya están en la Tierra, son tan felices que no necesitan nada-.
Este descanso de Dios dura 2500 años, hasta que los seres humanos entran en el período donde la felicidad ya no dura y viene combinada con pesar.

ciclo del mundo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: