luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

No puc sentir a Déu/I can’t feel God/No puedo sentir a Dios

Quantes vegades parlant d’aquest Ésser hauré sentit la queixa o l’asseveració?: “-no sento a Déu, o, em feu enveja els que creieu en Déu, o, tot és imaginació vostra-“

SLOGAN 24/6/21: * Degut a que heu mantingut la propietat de Ravan amb vosaltres, Dilaram (el Comfortador dels Cors) no pot assentar-se al vostre cor.*

Què és Ravan o la seva propietat en el context hindi? Els 5 principals vicis de l’home i la dona: ego, ira, apego, arrogància i luxúria. Embruten de tal manera l’ànima que la fan insensible a les vibracions pures que emana aquest Ésser Amorós i eixuguen el cor tant que el fan petit, ressec, impossible d’albergar-hi res tan pur com Ell. Tal com una casa bruta no podem obrir-la perquè s’hi acomodin convidats fins que fem “dissabte”, així mateix, la casa del cor no pot rebre Aquell convidat fins que reconeixem la brutícia que s’hi ha acumulat i la netegem. Només pel fet de reconèixer aquests vicis instal·lats tant de temps en nosaltres, ja estem en la drecera rápida per començar a escombrar.

How many times speaking of that Being have I heard the complaint or the assertion ?: “-I do not feel God, or, those of you who believe in God make me envy them , or, everything is your imagination-“

SLOGAN 6/24/21: * Because you have kept Ravan’s property with you, Dilaram (the Comforter of Hearts) cannot sit in your heart. *

What is Ravan or his property in the Hindi context? The 5 main vices of men and women: ego, anger, attachment, arrogance and lust. They dirty the soul in such a way that they make it insensitive to the pure vibrations that this Loving Being emanates and they dry the heart so much that they dwarf it, they dry it out, impossible to house anything as pure as Him. Just like a dirty house we cannot open it so that guests are accommodated until we do “general cleaning”, likewise, the house of the heart cannot receive That guest until we recognize the dirt that has accumulated and clean it. Just by recognizing these vices installed in us for so long, we are already on the quick shortcut to start sweeping.

Cuántas veces hablando de ese Ser habré oido la queja o la aseveración?: “-no siento a Dios, o, me dáis envidia los que creéis en Dios, o, todo es imaginación vuestra-“

SLOGAN 24/6/21: * Debido a que habéis mantenido la propiedad de Ravan con vosotros, Dilaram (el Confortador de los Corazones) no puede sentarse en vuestro corazón. *

¿Qué es Ravan o su propiedad en el contexto hindi? Los 5 principales vicios del hombre y la mujer: ego, ira, apego, arrogancia y lujuria. Ensucian de tal manera el alma que la hacen insensible a las vibraciones puras que emana ese Ser Amoroso y secan el corazón tanto que lo empequeñecen, lo resecan, imposible de albergar nada tan puro como Él. Tal como una casa sucia no podemos abrirla para que se acomoden invitados hasta que hagamos “limpieza general”, así mismo, la casa del corazón no puede recibir Aquel invitado hasta que reconocemos la suciedad que se ha acumulado y la limpiamos. Sólo por el hecho de reconocer estos vicios instalados tanto tiempo en nosotros, ya estamos en el atajo rápido para empezar a barrer.

Under the arc of the milkyway

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: