luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

RENDIR-SE/GIVE UP/RENDIRSE

Jo sóc així

  • SLOGAN 26/6/21: * Dir “meu” als vells sanskars significa disminuir els esforços.*

Si ens proposem canviar la nostra manera de fer, ens trobem amb l’escull dels sanskars (la marca que deixen els hàbits en nosaltres). Els hàbits conformen el nostre caràcter entre altres coses. Quan diem és la “meva” manera de ser ens neguem la possibilitat de poder canviar res; és com rendir-se, i llavors ja no ens esforcem per fer un salt de qualitat en el nostre tarannà. Oblidem que una primera acció feta per pròpia voluntat es va convertir en un hàbit després de anar repetint-la.

I am this way

  • SLOGAN 06/26/21 * Saying “mine” to the old sankars means reducing efforts. *

If we propose to change our way of doing things, we find ourselves with the stumbling block of the sanskars (the mark that habits leave on us). Habits shape our character among other things. When we say it is “my” way of being, we deny ourselves the possibility of being able to change anything; it’s like giving up, and then we no longer strive to make a quality leap in our way of being. We forget that a first action carried out of our own free will became a habit after go repeating it.

Yo soy así

  • SLOGAN 06/26/21 * Decir “mío” a los viejos sankares significa disminuir los esfuerzos. *

Si nos proponemos cambiar nuestra manera de hacer, nos encontramos con el escollo de los sanskares (la marca que dejan los hábitos en nosotros). Los hábitos conforman nuestro carácter entre otras cosas. Cuando decimos es “mi” manera de ser nos negamos la posibilidad de poder cambiar nada; es como rendirse, y entonces ya no nos esforzamos para dar un salto de calidad en nuestro talante. Olvidamos que una primera acción realizada por propia voluntad se convirtió en un hábito tras ir repitiéndola.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on Juny 26, 2021 by in slogan and tagged , , , , , , .
A %d bloguers els agrada això: