luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Apropant-se al Sol/Approaching the Sun/Acercándose al Sol

Què tan intensa deuen sentir l’escalfor del sol els ocells?

  • SLOGAN 31/7/21: * Per a experimentar totes les virtuts del Pare, romangueu constantment en front del Sol del Coneixement.*

Ícar s’hi va acostar tant.., que se li van fondre les ales. Però Déu és un Sol que escalfa l’ànima quan som conscients d’Ell. El Coneixement que emana d’Ell en forma del Raja Ioga que ensenya, com un bon Professor, posa llum al desànim, engresca fins el punt que ens fa créixer les ales de l’entusiasme i mentalment podem alçar el vol i acostar-nos-hi com el petit ocell que es veu a la llunyania en la imatge de dalt.

How of intense be the birds feel the heat of the sun ?

  • SLOGAN 7/31/21: * To experience all the virtues of the Father, remain constantly in front of the Sun of Knowledge. *

Icarus got so close.., that his wings melted. But God is a Sun that warms the soul when we are aware of Him. The Knowledge that emanates from Him in the form of the Raja Yoga that He teaches, like a good Teacher, put light to discouragement, incites just to the point that it makes us grow the wings of enthusiasm and mentally we can take flight and approach Him like the little bird seen in the distance in the image above.

¿Qué tan intensa deben sentir el calor del sol los pájaros?

  • SLOGAN 31/7/21: * Para experimentar todas las virtudes del Padre, permaneced constantemente frente al Sol del Conocimiento. *

Ícaro se acercó tanto.., que se le derritieron las alas. Pero Dios es un Sol que calienta el alma cuando somos conscientes de Él. El Conocimiento que emana de Él en forma del Raja Yoga que enseña, como un buen Profesor, pone luz al desánimo, incita hasta el punto que nos hace crecer las alas del entusiasmo y mentalmente podemos alzar el vuelo y acercarnos a Él como el pequeño pájaro que se ve a lo lejos en la imagen de arriba.

Liceo Artistico. La IX edizione del Festival dell'Arte e' dedicata ad Icaro

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: