luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Estrangers o extraterrestres?/Foreigns or extraterrestrials?/¿Extrangeros o extraterrestres?

D’on vam partir hi tornarem a anar.

…i l'ànima tornarà a la llar amb Mi.

Com anomenaríeu a algú que arriba per primer cop a aquest món des de l’exterior? Estrangers o extraterrestres? Tant li fa el nom, som el que som: ànimes que experimenten la vida en un cos en el pla físic.
Hi han ja alguns científics que han arribat a la conclusió que quan algú mor, la consciència s’envola cap un lloc que no és material, a l’espera de l’oportunitat de tornar a un cos o al seu mateix que ha abandonat per uns instants. Han parlat d’uns “microtúbuls”(sobre-la-teoria-cuantica-de-la-consciencia-de-Hameroff-y-Penrose1996 i 1998 ), etc., en els que s’hi segueixen debatent molts científics de la quàntica, com a canals quàntics d’entrada de la consciència al cervell.
I en tota aquesta complexitat.., Déu ens diu amb una senzillesa aclaparant: …i l’ànima tornarà a la llar amb Mi. I aquí ho deixo per a la reflexió.

Where we started from, we will go again.

…and the soul will return home with Me.
Figura 1-hameroff-penrose

What would you call someone who comes to this world for the first time from the outside? Aliens or aliens? No matter the name, we are what we are: souls experiencing life in a body on the physical plane.

There are already some scientists who have come to the conclusion that when someone dies, consciousness takes off to a place that is not material, waiting for the opportunity to return to a body or to his own that have abandoned for a few moments. They have talked about some “microtubules” (on-the-quantum-theory-of-consciousness-of-Hameroff-and-Penrose1996 and 1998), etc., in which many quantum scientists are still debated, as channels quantum input of consciousness into the brain.
And in all this complexity.., God tells us with overwhelming simplicity: …and the soul will return home with Me. And here he left it for reflection.

De dónde partimos volveremos a ir.

…y el alma volverá al hogar Conmigo.

¿Cómo llamaríais a alguien que llega por primera vez a este mundo desde el exterior? Extranjeros o extraterrestres? No importa el nombre, somos lo que somos: almas que experimentan la vida en un cuerpo en el plano físico.
Hay ya algunos científicos que han llegado a la conclusión de que cuando alguien muere, la conciencia despega hacia un lugar que no es material, a la espera de la oportunidad de volver a un cuerpo o al suyo mismo que ha abandonado por unos instantes. Han hablado de unos “microtúbulos” (sobre-la-teoría-cuantica-de-la-conciencia-de-Hameroff-y-Penrose1996 y 1998), etc., en los que se siguen debatiendo muchos científicos de la cuántica , como canales cuánticos de entrada de la conciencia en el cerebro.
Y en toda esta complejidad.., Dios nos dice con una sencillez abrumadora: …y el alma volverá al hogar Conmigo. Y aquí lo dejo para la reflexión.

12 llocs web d'imatges HD gratuïtes - YCOM

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: